tomulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No troche sie sprawa rypła ale nic to. To co Piotrek bedziesz jechał przez ten lubliniec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 To co Piotrek bedziesz jechał przez ten lubliniec??? Jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No to świetnie o której myslisz tam dotrzeć??? I jak bys mogł mi swoj kom na PW bo ciezko sie bedzie złapać bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 pw poszło :-)i to przed twoim postem. To jest jakieś 50 km. Więc myślę, że koło 9, może trochę przed tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ok. To do jutra. Jak ktos sie chce przykleić to o 7.50 czekam na duzym parkingu przed rondem w krapkowicach przez 10-15 minut. Przelotowa to 100 110. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wszystko ustalone.idę spać, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No to już rano wyjazd:) Oby pogoda dopisała:) Pozdrawiam i do zobaczenia :( dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dotarłem do domu już jakiś czas temu. Sporo paliwa zostawiłem po drodze, ale jakoś dojechałem. Wrzucam fotki na serwer, więc powinny lada moment być w mojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 hehe i jak pogoda? padało? ja dzis popoludniu wyjechalem sie przejechac ale zaraz wrocilem bo nic nie widze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Piotrek napisałeś tak, ze zaraz ktoś się zapyta czemu zostawiałeśpaliwo po dordze :) . Tomulus jak tam, dojechaliście bez problemów? Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez mc007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Rano pogoda nie była interesująca ale później zrobiło się całkiem miło ;]. Ktoś wie ile dokładnie było motocykli? Na mszy mówili, że chyba ok. 18000 :). Rozpoczęcie sezonu wg. mnie udane.Jutro dam link do moich zdjęć, jechałem na 2 aparaty więc trochę tego jest :crossy: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ci co wymiękli mogą po prostu zamilknąć.Dobry Stwórca zapewnił pogodę OK dla wszystkich.Było super i tyle, pierwsze wrażenia są już na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Było piknie:)) Z forum widziałem Dawida tylko :biggrin: A propo , Dawid znaleźliście faziego?:)) Chłopak jest dobry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Pisząc o forum miałem na myśli moją stronę - sorry za nieświadomą pomyłkę, adres strony jest poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Tobik, znalazł się ale dopiero pod koniec mszy :icon_question: z tym ze dobry to masz 100% racje :) Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi