waldas7 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dziś zamontowałem sobie takie gustowne cudo. Gdyby ktoś sobie zakupił i zachodził w głowę jak to zamontowac służę radą. Oglądałem instrukcję i za diabła ni pojmowałe co do czego. :) :banghead: Do gmola jest dodatkowy uchwyt do zamocowania górnej częsci gmola i niestety bez odkręcenia chłodnicy, oraz klaksonów się nie może obejśc. Zawsze myślałem, że to będzie pikuś, ale Holenderskie tęgie umysły chyba jarały jakąś trawę i wymyślili inaczej :biggrin: :icon_rolleyes: Jakby co pytajcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja wybralem krajowy produkt z Kuźni Motocyklowej gdzie nie potrzebowalem takich zabiegow.W sumie to nie praca jeno przyjemnosc podlubac przy motocyklu wiec Twoje pod tym wzgledem lepiej wychodza :biggrin: p.s.nie to nie reklama heheale gdyby co polecam,produkt dobry i sprawdzony gdyż zeszlifowalem juz jedna pare :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi