Bart3z Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) jaszczur_uc napisał: Jak będziecie lecieć przez Łódź, dajcie znać, zapraszam do siebie na kawę, a potem chętnie pojadę z Wami :PHehe zobaczymy... :biggrin: Grupki 8 moto to chyba nie przygarniesz :D Jak od Was się parę osób uzbiera to na prawdę można lecieć razem... :D Edytowane 29 Grudnia 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 hmmm wracac na pewno bedejak co trzymam zaslowo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 wojtas77 napisał: Witam! Ja bede pierwszy raz! Zdjecie wczesniej dodane robi wrazenie, tylu motocyklistow na mszy jeszcze nie widzialem. :bigrazz: Mam nadzieje ze jakas grupka z W-wy bedzie leciala. Z checia sie podlacze, tylko niech ktos wczesniej da znac na forum, zreszta bedzie pewnie o tym glosno ;) Pozdro dla wszystkich :banghead: Spox blizej terminu jakos sie zgadamy i pojedziemy wieksza grupka, bedzie fajniej :biggrin: Teraz za wczesnie na umawianie sie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tangel napisał: Spox blizej terminu jakos sie zgadamy i pojedziemy wieksza grupka, bedzie fajniej :) Teraz za wczesnie na umawianie sie :) No to super, juz nie moge sie doczekac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 mmm757 napisał: hmmm wracac na pewno bedejak co trzymam zaslowo :icon_evil:a ja cię zapraszam :icon_evil: do siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania636 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Super pomysł, można się przyłączyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Maro !!! Śpisz czy co a gdzie Grupa Godna ze stolicy pod twoim przywództwem Jak zwykle o 6.00 ma Shellu czy coś wymyślisz nowego....dobrze by było ,żeby było troszkę cieplej niż w zeszłym roku. Ja mam nadzieje do tego czasu coś wyrychtuje i pisze sie na drugiego Pepe tez pewno jako fotoreporter pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Adam napisał: No, ja będę bankowo. Jeśli ktoś to kiedyś przeczyta kto mieszka blisko i jedzie prosze o kontakt. Chętnie pojade z kimś z prędkościami 120-180 z przewagą 140. Dziękuje B@rtek napisał: Hehe zobaczymy... :biggrin: Grupki 8 moto to chyba nie przygarniesz :banghead: Jak od Was się parę osób uzbiera to na prawdę można lecieć razem... :clap: Napewno bedzie leciala wieksza grupka z Lodzi. Tylko ze predkosc spadnie do max 100, bo w skladzie beda armatury. Ale jak ktos ma cisnienie to mozna sie podzielic na dwie grupki. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam. Jesli ktos bedzie lecial przez Ostrów wielkoplski dajcie znac.. lub ktoz z okolic.. najlepiej pogadac na GG juz sie zorientowalem ze ktos z kempna bedzie sie wybieral.. wiec mysle ze sie zgadamy :icon_eek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 jesli z kępna to którędy lecicie? może przez kluczbork? jesli tak, to dajcie znac o ktorej mniej wiecej będziecie w kluczborku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ania636 napisał: Super pomysł, można się przyłączyć??? :D można :icon_eek: :eek: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja z kilkoma osobami na motocyklach będę jak co roku leciał z Oleśnicy przez Kluczbork :banghead:, a w Kluczborku zawsze dolącza do nas ekipa ok. 3-5 maszyn, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a jakie przelotówki przewidujecie? nie chciałbym was spowalniać, bo o ile o cebule jestem spokojny (nie będziecie gnać ponad 200) to o siebie nie bardzo :-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa !! Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 WITAM !!!!!! Ja też napewno będę ze swojom niewielkom paczkom !!!!! :icon_biggrin: [CZY KTOŚ BĘDZIE PĘDZIŁ PRZEZ MYŚLENICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!b] :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Znaczy sie nie wiem jak grópa zadecyduje o przejezdzie z ostrowa.. ale na 90% pojedziemy przez Kepno, Wielun i na czestochowe droga jest tam bardzo dobra wiec podejrzewam ze to wlasnie tamtedy bedziemy pomykac <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi