Bart3z Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Jak będziecie lecieć przez Łódź, dajcie znać, zapraszam do siebie na kawę, a potem chętnie pojadę z Wami :PHehe zobaczymy... :biggrin: Grupki 8 moto to chyba nie przygarniesz :D Jak od Was się parę osób uzbiera to na prawdę można lecieć razem... :D Edytowane 29 Grudnia 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 hmmm wracac na pewno bedejak co trzymam zaslowo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam! Ja bede pierwszy raz! Zdjecie wczesniej dodane robi wrazenie, tylu motocyklistow na mszy jeszcze nie widzialem. :bigrazz: Mam nadzieje ze jakas grupka z W-wy bedzie leciala. Z checia sie podlacze, tylko niech ktos wczesniej da znac na forum, zreszta bedzie pewnie o tym glosno ;) Pozdro dla wszystkich :banghead: Spox blizej terminu jakos sie zgadamy i pojedziemy wieksza grupka, bedzie fajniej :biggrin: Teraz za wczesnie na umawianie sie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Spox blizej terminu jakos sie zgadamy i pojedziemy wieksza grupka, bedzie fajniej :) Teraz za wczesnie na umawianie sie :) No to super, juz nie moge sie doczekac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 hmmm wracac na pewno bedejak co trzymam zaslowo :icon_evil:a ja cię zapraszam :icon_evil: do siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania636 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Super pomysł, można się przyłączyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Maro !!! Śpisz czy co a gdzie Grupa Godna ze stolicy pod twoim przywództwem Jak zwykle o 6.00 ma Shellu czy coś wymyślisz nowego....dobrze by było ,żeby było troszkę cieplej niż w zeszłym roku. Ja mam nadzieje do tego czasu coś wyrychtuje i pisze sie na drugiego Pepe tez pewno jako fotoreporter pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) No, ja będę bankowo. Jeśli ktoś to kiedyś przeczyta kto mieszka blisko i jedzie prosze o kontakt. Chętnie pojade z kimś z prędkościami 120-180 z przewagą 140. Dziękuje Hehe zobaczymy... :biggrin: Grupki 8 moto to chyba nie przygarniesz :banghead: Jak od Was się parę osób uzbiera to na prawdę można lecieć razem... :clap: Napewno bedzie leciala wieksza grupka z Lodzi. Tylko ze predkosc spadnie do max 100, bo w skladzie beda armatury. Ale jak ktos ma cisnienie to mozna sie podzielic na dwie grupki. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam. Jesli ktos bedzie lecial przez Ostrów wielkoplski dajcie znac.. lub ktoz z okolic.. najlepiej pogadac na GG juz sie zorientowalem ze ktos z kempna bedzie sie wybieral.. wiec mysle ze sie zgadamy :icon_eek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 jesli z kępna to którędy lecicie? może przez kluczbork? jesli tak, to dajcie znac o ktorej mniej wiecej będziecie w kluczborku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Super pomysł, można się przyłączyć??? :D można :icon_eek: :eek: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja z kilkoma osobami na motocyklach będę jak co roku leciał z Oleśnicy przez Kluczbork :banghead:, a w Kluczborku zawsze dolącza do nas ekipa ok. 3-5 maszyn, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a jakie przelotówki przewidujecie? nie chciałbym was spowalniać, bo o ile o cebule jestem spokojny (nie będziecie gnać ponad 200) to o siebie nie bardzo :-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa !! Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 WITAM !!!!!! Ja też napewno będę ze swojom niewielkom paczkom !!!!! :icon_biggrin: [CZY KTOŚ BĘDZIE PĘDZIŁ PRZEZ MYŚLENICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!b] :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Znaczy sie nie wiem jak grópa zadecyduje o przejezdzie z ostrowa.. ale na 90% pojedziemy przez Kepno, Wielun i na czestochowe droga jest tam bardzo dobra wiec podejrzewam ze to wlasnie tamtedy bedziemy pomykac <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi