MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :banghead: Gwoli ścisłości zapowiada sie grupa "Kletniaków" dążacych w niedzielę na Częstochowę ??????? Prosto z Bikers choice.A co A JAK.wypijemy, pomyslimy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja równiez powoli "urabiam" naszą ekipę na wylot z Kalisza.Na pewno tam się pojawimy.. jak ktoś będzie leciał przez Kalisz to możemy jakoś się połączyć...Ekipa Konin też się już zbiera... :) My pewnie podzielimy się na grupy: wolna, szybka i polecimy przez Łódź, ale zobaczymy jeszcze... :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) czyli moze z Kletna jednak nie jestem sama??? z Kacem na Czestochowe :P damy rade :) Edytowane 24 Grudnia 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jak będziecie lecieć przez Łódź, dajcie znać, zapraszam do siebie na kawę, a potem chętnie pojadę z Wami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) czyli moze z Kletna jednak nie jestem sama??? z Kacem na Czestochowe :buttrock: damy rade :P Zrobimy tak w piątek ognia w sobotę leczenie a w niedzielę odlot na Jasną Górę bo chyba trochę maszyn poleci.Pozdro :) Edytowane 25 Grudnia 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 jestem za :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Widzę, że całkiem spora ekipa poleci Kletna na Częstochowę......to miło, że będę miał towarzystwo w drodze do domu... :icon_evil: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Cezsek to zrobimy Cię Ojcem Prowadzącym :icon_razz: Edytowane 25 Grudnia 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Cezsek to zrobimy Cię Ojcem Prowadzącym :smile:Nie ma sprawy, też wybieram się do Częstochowy... :icon_razz: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 hmmm to jak w ogole nie bedziemy spacczy o 23-ej juz spac pojdziemy :icon_razz: jakos drugi wariant raczej nie przewidywalny :smile: Wojtek zbankrutuje jak bedzie musial knajpe zamknac o 23-ej :smile: z powodu braku pijących, bo wszyscy do czestochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 tak jak hamir mowi w piatek w Kletnie cała noc ,sobota do południa regeneracja sił i wyjazd tak zebysmy zdąrzyli ,nie na ostatnią chwile.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Pierwszy raz pojade bo trzeba tam być moim skromnym zdaniem. Mam nadzieje ze Poznań wystawi grupę przewodnią na trase...to się podłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 juz nie moge sie doczekac ;) czy wszyscy beda uczestniczyc w paradzie dla wypocenia sprzeta?czy ktos bedzie czekał na grono na miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 no ja tam bede robil wszystko by jazdy w tej paradzie uniknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam! Ja bede pierwszy raz! Zdjecie wczesniej dodane robi wrazenie, tylu motocyklistow na mszy jeszcze nie widzialem. :icon_mrgreen: Mam nadzieje ze jakas grupka z W-wy bedzie leciala. Z checia sie podlacze, tylko niech ktos wczesniej da znac na forum, zreszta bedzie pewnie o tym glosno ;) Pozdro dla wszystkich :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi