igner Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 nie wiemy ale się dowiemy i poinformujemy :P napiszę do nich w środę-dziś już dam im spokójale wszelkie znaki na niebie wskazują że będzie Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 ok czekam Łukasz na jakies info od ciebie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam!nie ma dziś niestety koncertu zespołu Magnolia ;) chłopaki się rozchorowali Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A Łukasz dzisiaj graja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 niestety nie :biggrin: nie wiem czemu-może dalej chorzy-tym razem mnie też rozłożyło na maksa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Po rozmowie z Wojtkiem doszliśmy do wniosku, że dawno się nie widzieliśmy wszyscy. Proponujemy spotkać sie w Imprezce w najbliższą sobote lub piatek po południu. Jak macie cheć to wpisujcie sie kiedy i o której godzinie możecie przyjść. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a ja za to proponuje kolejny raz bar Prestiż na ulicy Cichej w czwartek 24.01 godzina 19:00 koncert Magnolii-wstęp niestety już 10zł-cenią się powoli chłopaki ale za to jest nawet stolik zarezerwowany :P Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Igner kiedys sie skusze na Magnolie ale na jutro proponuje Imprezke. Bedziemy jutro z Wojtkiem (sobota) o 17.00 i zapraszamy wszystkich chętnych na :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja jutro mam szkołę od rana do nocy więc odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A może by tak dziś troszkę przepalić silniczki i poruszać się po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi