igner Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 ja też właśnie się dowiedziałem że nie dam rady się dziś z wami spotkać-ten piątek to jak dla mnie zawsze nie po drodze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Szkoda ze nie mozecie przyjsc moze nastepnum razem sie uda spotkac wieksza grupa, musze ruszac bo Wojtek bedzie czekal :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 I co robimy sobie ta wigilie przed swietamy moze bysmy sie wybrali gdzies do jakies restaracji i spedzili milo czas co wy na to. Tak myslalem moze o tej knajpie co bylismy za azotami na przeciwko stacji benzynowej" chyba chlopska jak pamietam" Ja dysponuje czasem po 15 codzienie wiec sie dostosuje do was co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 My chętnie. Z przyczyn obiektywnych najbadziej odpowiadałaby nam niedziela. Co Wy na to?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 W niedziele bedzie ciezko bo ide juz na wigilie do tesciowej ale moze uda mi sie wyrwac choc wolabym inny dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 tak tak to przedswiateczny weekendporządki i te sprawy, sałatkę kroic :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 a co powiecie na spotkanie w nastepny wekend bo akurat bede we wloclawku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam!zaczynają się ponownie koncerty zespołu Magnolia-tym razem przenieśli się chłopaki do klubu Prestiż na ul.Cichejnajbliższy jutro(czwartek) zaczynają grać o godzinie 19:30, wstęp wolnyzapraszam wszystkich-naprawdę warto-może W KOŃCU ktoś z was przyjdzie?!?!?! Jacuś czy my się przypadkiem nie poznaliśmy w Inowrocławiu na zlocie "na Soli" w tym roku?? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 oj raczej napewno nie bo mnie tam nie bylo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 kurde bo był chłopak na SHL albo na Panoni (nie pamietam :icon_mrgreen: )czarnej- i tak mi się skojarzyło że to TY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 a bo to jedna czarna SHL... miałeś prawo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam!zaczynają się ponownie koncerty zespołu Magnolia-tym razem przenieśli się chłopaki do klubu Prestiż na ul.Cichejnajbliższy jutro(czwartek) zaczynają grać o godzinie 19:30, wstęp wolnyzapraszam wszystkich-naprawdę warto-może W KOŃCU ktoś z was przyjdzie?!?!?!Jacuś czy my się przypadkiem nie poznaliśmy w Inowrocławiu na zlocie "na Soli" w tym roku?? Pzdr. Postaram się być. jak mi nic nie wypadnie będę ok. 20,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja sie postaram dzisiaj moze zajrzec do Prestiż ale nie wiem o ktorej moge byc bo mam wizyte babci.Jak co to bede dzwonił do ciebie Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Cze! Chłopaki - było ekstra, muza elegancka, atmosfera też. Jeżeli będą grali w tym miejscu, to będę tam częściej. Dzięki za miłą zabawę. Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A nie wiecie czy w ten czwartek tez beda grali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi