Yamamoto1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dzięki wszystkim za życzenia i za pamięć. Dopiero dziś zobaczyłem. :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 AlohaW piątek wieczorem mam nadzieję być we Włocławku. Ma ktoś ochotę na wspólne spożycie jakiegoś napoju?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 AlohaW piątek wieczorem mam nadzieję być we Włocławku. Ma ktoś ochotę na wspólne spożycie jakiegoś napoju?PozdroJasne że tak...myślę że w Imprezce...tam jest dobry browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ok. W miarę zbliżania się będę namierzał komórą.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja w piatek odpadam mam delegacje wiec nie ma mnie we Włocławku ale zycze milego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Się macie. W piątek ok. 20.30 byłem w Imprezce a tam puchy :banghead: Gdzie towarzystwo się podziewało?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Się macie. W piątek ok. 20.30 byłem w Imprezce a tam puchy :bigrazz: Gdzie towarzystwo się podziewało?PZDRDlaczego nie zajrzałeś na pięterko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Lukasz bedziesz w srode w Mlynie bo z mila checia tez bym zajrzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zajrzałem. Do wc poszliście czy co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaciek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Rzeczywiście spotkanie przy piwku by się przydało!! Może ktoś zaproponuje termin? Tylko błagam nie sobota! Jest okazja żeby przy okazji zrobic "wigilię motocyklistów" przy piwku i połamac się opłatkiem? Co Wy na to? Mam jeszcze propozycję stworzenia listy wszystkich naszych motocyklistów z nr telefonów. Sory ale ja nie mam nr telefonów i mam kłopot z kontaktowaniem się, jak pewnie większośc z nas. Sprawdzanie forum dzień w dzień jest męczące i jak widac większośc z nas tego nie robi. Pozdrawaim i czekam na informacje!!Szerokości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Bede w piatek o 18 w Imprezce na 100% Mam cos do podania Wojtkowi. Jak ktos ma chec to bylo by super pogadac. Remo postaraj sie tym razem bedziemy czekali i milo byloby zobaczyc Anie !!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 co do Piekarni i gry zespołu rockowego to niestety już nieaktualne- w tamtym tyg. był ostatni koncert-kierownik Piekarni w niemiłych okolicznościach zrezygnował z tych imprez- "bo podobno było za mało ludzi" więc lipa :icon_mrgreen: ale chłopaki mają się niedługo przenieść z graniem do innego lokalu-bardziej przychylnego a co do piątku i spotkania w Imprezce to postaram się wpaść choć na trochę ale to pewnie koło 20!będziecie jeszcze? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Bedziemy ale nie wiadomo w jakim stanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 To wielka szkoda ze juz w piekarni nie bedzie gral ten zespol ale mam nadzieje ze znajdzie gdzies nowy lokal bo z mila checia posluchalbym ich znowu.A taka lista numerow telefonow to dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 My niestety ten weekend w Warszawie. Trzeba prezenty nabywać.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi