Remo Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Mnie wydatek na oparcie i bagażnik też czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ale za to przynajmniej chce sie sptkac z wami. Jak bedziesz mial male dziecko to wtedy pogadamy :icon_eek:Danny...i tak jesteś dzielny.Już nam parę razy udało się wspólnie browarka wypić.Pozdro :buttrock: AlohaNiniejszym śpieszę donieść, że w sobotę przegoniłem sprzęta. :) Zdjęć nie będzie, bo mi się ręce za bardzo trzęsły.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 A ja jak jezdze to piwka nie pije :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Też należę do tych osób które prowadza to alkoholu nie spożywają. W ta środę Łukasz będziesz w piekarni może ja bym zajrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 będę na 100000000% od 20 do końcata impreza już jest wpisana w mój tygodniowy grafik na dłuuugo :) przyjdź Daniel a przekonasz się że naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam,Tacy to pozyja...w srodku tygodnia na piwko i jeszcze do tego muzyka gra..ktos musi zasuwac zeby ktos mogl pic i delektowac sie dzwiekami gitary...ostatnio padlo na mnie... Pzdrwm,Alexp.s. wypijcie zdrowie ludu pracujacego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Spoko Alex wypijemy :) ten środowy wieczór jest dla mnie większym relaksem niż cały weekend :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzieki Łukasz za wczorajszy wieczor muzyka poprostu supper chyba ja tez wpisze srode do grafiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Chyba specjalnie urlop weźmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) no dzięki Daniel wielkie że przyszedłeś i przekonałeś się sam że naprawdę wartoszkoda że tak mało ludzi chodzi bo impreza jest super i boję się tylko że przez małą frekwencję mogą przestać grać :wink: Edytowane 29 Listopada 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 no dzięki Daniel wielkie że przyszedłeś i przekonałeś się sam że naprawdę wartoszkoda że tak mało ludzi chodzi bo impreza jest super i boję się tylko że przez małą frekwencję mogą przestać grać :clap:Szkoda jednak ,że to jest w środku tygodnia.A może jutro jakieś spotkanie w Imprezce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Szkoda jednak ,że to jest w środku tygodnia.A może jutro jakieś spotkanie w Imprezce?Ja właśnie idę do Imprezki...poczekam na resztę ekipy... Wszystkiego najlepszego z okazji imienin,dla Andrzeja Yamamoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Witamdalaczam sie do zyczen dla Andrzeja Yamamoto dlugich szczesliwych tras, szybkich motorow i kobiet. Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2007 przez maniek1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Andrzej spoznione ale szczere !!!!! Zycze duzo nawinietych kilometrow i abys nigdy nie martwil sie o forse na paliwo.Spelnienia wszystkich marzen !!! Do imprezki przyjsc nie moglem bo chory jestem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego no i oczywiście szrokości.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi