Woy Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 No właśnie, wybiera się Ktoś??Woy pisałeś, że przyjedziesz ... czy to nadal aktualne??Ale jak widzisz lukkasiu,chętnych brakuje a samemu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Woy zbychu (wariat) z renia jada wiec nie bedziesz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Właśnie się wybieramy, tyle że nocleg zaklepuje sobie u 3m razem z dojazdem tym busem. Trasa Świecie-Bydgoszcz-Świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 PanowieA może by tak choć dookoła komina?http://pogoda.onet.pl/1,842,38,,,wloclawek,miasto.html PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Remo jesteś niedobity :lapad: Ja na Bydgoszcz lece. :biggrin:Woy a Ty nie zapisałeś śię na liste u 3m? Edytowane 19 Listopada 2007 przez zi.gi (wariat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Niedopity raczej :lapad: Bawcie się dobrze. Szkoda że to nie ciut bliżej. Najlepszego :biggrin: Edytowane 19 Listopada 2007 przez Remo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Remo jesteś niedobity :) Ja na Bydgoszcz lece. :flesje:Woy a Ty nie zapisałeś śię na liste u 3m?Jednak chyba zrezygnuję...plany rodzinka zmienia.Ale dzięki za zaproszenie.Bawcie się dobrze,róbcie foty.Pozdro dla wszystkich a najgorętsze dla organizatorki całego zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jednak chyba zrezygnuję...Jaka szkoda :evil: Bawcie się dobrze,róbcie foty.Pozdro dla wszystkich a najgorętsze dla organizatorki całego zamieszania. Fotki będą na 100% i dzięki za pozrowionka. Do następnego :buttrock: Uściski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 To, kiedy znowu sie spotkamy i gdzie bo cos po sezonie to nic sie nie dzieje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 ta i znowu przyjedziesz samochodem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ale za to przynajmniej chce sie sptkac z wami. Jak bedziesz mial male dziecko to wtedy pogadamy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) chcesz się spotkać-ja też z miłą chęciątrąbię już od dawna o tej Piekarni i rockowych środachja byłem już trzy razy i będę jeszcze wiele razyimpreza od 20 maksymalnie do północytakże spokojnie można wrócić i wyspać się do pracy-praktykuje to :icon_evil: super muzyka, piwko po 4zl no i parking też jest dla Ciebie Daniel :icon_twisted: mam nadzieje że W KOŃCU się ktoś skusiczekam na odp. Pzdr. Edytowane 25 Listopada 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam Niestety Bydgoszcz mi nie wypaliła. :notworthy: A co do tych środowych Piekarni to niestety też odpada, praca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 AlohaNiniejszym śpieszę donieść, że w sobotę przegoniłem sprzęta. :icon_mrgreen: Zdjęć nie będzie, bo mi się ręce za bardzo trzęsły.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 a ja po kupnie mam kolejny wydatekskarboka i pozniej rejestracja :icon_mrgreen: mam nadzieje, ze do wisny dam rade finansowozeby kupic gmol, oparcie i bagaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi