Artur 71 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Bede o 18.30 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Imprezka 24-go listopadadla przypomnienia więcej w temacie: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=74783&st=220piszcie na PW kto przyjedzie, bo muszę zarezerwować odpowiednio dużą salę w pubie cdn. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Ja powinienem być tez cos po 18:30 choć mogę sie chwile spóźnić. Dzięki wszystkim za spotkanie wczoraj aby więcej takich spotkani :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Dzięki, było fajnie. Bardzo przyjemnie w tej knajpce, przede wszystkim piwo smaczne, świeże, nie mieszane. Polecam. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 oj tak tak piwo smaczne :icon_mrgreen: szczególnie w dużych ilościach :icon_mrgreen: też wielkie dzięki za spotkanko-ciężki dziś był co prawda poranek ale warto byłoi do zobaczenia Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 oj tak tak piwo smaczne :icon_mrgreen: szczególnie w dużych ilościach :icon_mrgreen: też wielkie dzięki za spotkanko-ciężki dziś był co prawda poranek ale warto byłoi do zobaczenia Pzdr.Masz rację Igner...Pozdro dla obecnych i nieobecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Milo bylo browarek dobry i tani a Pani Sylwia :wink: :biggrin: Wojtek ma gust !!!!!!!!Do zobaczyska mam nadzieje ze we wiekszym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam!przypominam o imprezie w pubie przy Piekarniw najbliższą środę od 20 kolejna rockowa środa-zagra ponownie zespół Magnolia przeboje Dżemu, Lady Pank czy Perfectuserdecznie wszystkim polecam-byłem w tamtym tygodniu i naprawdę super imprezawejście 0zł piwo po 5zł ktoś się pisze tym razem? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek_skrzat Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 no chyba sie skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 witaj Tomku!ja też dzisiaj będę w pubie przy piekarni-mój numer 668-519-409 jak coś to dzwoń Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Wszem i wobec obwieszczam taaarrrraaaarrrrrammmmmImprezka 24.XI na 20:00 na Barce nr 2 (licząc od mostu), dolny poziom - zapraszam buttrock.gifhttp://www.zumi.pl/namapie.html?qt=Barkacl...&sId=&x=71&y=13Lukkasia http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=Barkacl...&sId=&x=71&y=13mam nadzieję, że teraz link zadziala :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Artur71 obstukał mi oparcie do Virażki :icon_mrgreen: ...16-go listopada,o godzinie 17-ej,umówiliśmy się w barze Imprezka,w celu przekazania towaru.Jeśli ktoś ma ochotę,przy dobrym piwie,przyjrzeć się transakcji...zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Oczywiscie ja tez zapraszam :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 a ktos w ogole wybiera sie do bydziw sobote 24-go?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 No właśnie, wybiera się Ktoś??Woy pisałeś, że przyjedziesz ... czy to nadal aktualne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi