danny Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No właśnie może zaczniemy powoli myśleć o lokum na zimę i może jakieś propozycje? Jaki najbardziej pasuje wam termin w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Może piątkowe wieczory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam...Co do mnie,to dzień tygodnia jest obojętny.aby była to końcówka tygodnia.Moja propozycja to...Pub Imprezka któy znajduje się na ul.Broniewskiego tuż przy strzeżonym parkingu.Tani w miarę browarek,jedzonko też niczego sobie,dwie komnaty...jedna na dole i na pięterku.Najważniejszy atut to...młoda i atrakcyjna właścicielka.Polecam i czekam na wasze propozycje.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jestem za piatkami i chetnie zobacze ta wlascicielkie z knajpki na Broniewskiego :lalag: Zobaczymy jakie jet oko Woya pytanie tylko czy juz w ten piatek ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek_skrzat Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no to ja tez jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 AlohaMy na piątki niestety nie damy rady dojechać :) więc może jednak sobota?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Hello,Wiem, że trochę odbiegnę od tematu cyklicznych spotkań we Włocku, ale pomyślałam sobie, że dam Wam cynk o imprezie :biggrin: w Bydzi 24 listopada. Nie ma sensu powtarzać tych samych treści, więc zaglądajcie do tematu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=74783&st=220 :) pozdrawiam i do zobaczonka...Lukkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Piatek to nie glupi pomysl wiec co pierwsze spotkanie na Broniewskiego. Jak nam sie nie spodoba to zawsze mozna zmienic lokum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Jasne Danny...to tylko moja propozycja... Extra pozdrowionka...dla lukkasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek VS800 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam wszystkich wracam z propozycją ALCHEMI na kzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam!dzisiaj o 20:00 w klubie Piekarnia gra jakiś zespół Magnolia i grać będą przeboje Dżemu, TSA, Perfectu i innychWSTĘP WOLNYktoś chętny?ja ide na pewnomoże choć w ten sposób odkupił bym winy za Zaduszki na których niestety nie mogłem być :icon_question: czekam na odp. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Odkupisz swoje winy w Imprezce...myślę że około 18.30,taką godzinę mam na myśli.Następne spotkanko w barze Alchemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 To w piatek 9.11? W Imprezce na Broniewskiego o 18,30? Może być! Fajnie żebyśmy wszyscy się spotkali. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Jako że zaproponowałem spotkanko w Imprezce...oto mój tel.gdyby były problemy z trafieniem...512151941 Do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) jutro najprędzej będę koło 20 pewnie :buttrock: -zastanę was tam jak coś jeszcze? a no i żałować wszyscy że nie byliście w pubie przy Piekarni wczoraj na wieczorze z polskim rockiemsuper chłopaki graliw przyszłą środę jest powtórka z rozrywki Edytowane 8 Listopada 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi