szwarc Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam.Jak już się wszyscy tak witamy to i ja się z Wami przywitam. Motocyklistą (o ile już tak można mnie nazwać) jestem od kilku miesięcy z bardzo małym przebiegiem liczonym w setkach kilometrów, no nie licząc dawnych lat kiedy to się na jawce, wsk czy mińsku śmigało.Teraz niedawno zakupiłem kawusię vn750 i mam zamiar aktywnie uczestniczyć w życiu vroc i motocyklistów ! Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam.Jak już się wszyscy tak witamy to i ja się z Wami przywitam. Motocyklistą (o ile już tak można mnie nazwać) jestem od kilku miesięcy z bardzo małym przebiegiem liczonym w setkach kilometrów, no nie licząc dawnych lat kiedy to się na jawce, wsk czy mińsku śmigało.Teraz niedawno zakupiłem kawusię vn750 i mam zamiar aktywnie uczestniczyć w życiu vroc i motocyklistów ! Pozdrowienia dla wszystkich.Pozdrowienia i dla Ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam! :( Na forum juz jestem jakis czas ale chetnie zapoznam sie blizej a i logo chetnie bym umieścil :cool: Jestem studentem medycyny w Lodzi a od 2 sezonów szczęśliwym posiadaczem VNa 800 z 1995 roku :flesje: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witamy nowego kolegę, :biggrin: Jeżeli chodzi o logo to musisz uderzyć do Ar2r, i zarejestrować się na VROC,link poniżej.Pozdrawiam http://www.vroc.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hej Mateusz - Jak tam zarejestrowales sie juz na VROC. No i czy chcesz byc w grupie VROC na forum. Dawaj znac a zalatwimy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew70 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam wszystkich posiadaczy vn i nie tylko.Mam kawasaki vn 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam, jestem Paweł, od zeszłego sezonu szczesliwy posiadacz Vulcana Vn 800 A. Chetnie sie przyłącze do Vrocowych forumowiczów! Zdjęcia mozna zobaczyc w opisie. Co sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witamy. Jezeli chcesz takie skrzydelka jak inni maja daj znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witaj w naszym gronie.No ładne cudo na tych fotach.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witamy :icon_biggrin: dobrze że nas przybywa, więcej VN-ów na naszych drogach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Witamy kolege serdecznie :clap widze że twój numer vroc to dokładnie jeden tysiąć po mnie Edytowane 8 Lutego 2008 przez czaki38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witam witam i pozdawiam :crossy: im wiecej tym lepiej :cool: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witaj Pawle - oby jazda Twoją maszynką zawsze sprawiała Ci wielką frajdę - szerokości Paweł B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wielkie dzięki za powitanie! Mam nadzieję, że się spotkamy na trasie, albo jakimś zlociku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi