orbit Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam serdecznie :wink: Mam okazje kupić CBR 600 F1 z padniętym silnikiem za bardzo małe pieniądze i teraz takie moje małe pytanko Czy silnik z F2 wejdzie mi gładko w ramę z f1 ?? wiem ze gaźniki mogą nie spasować i coś z elektryką ale to już jest najmniejszy problem Proszę o szybką poradę !! Bo w sobotę mam zamiar sie wybrać po motorek jak i silnik Z góry dzięki za odp :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Czy silnik z F2 wejdzie mi gładko w ramę z f1 ?? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 obawiam sie ze gładko to wejdzie tylko z F1 do ramy F1 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi