pitbull200 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam,Zaledwie niecałe 400 km temu zakupiłem CBX-a 750 f , z okolic 86 roku z nowym silnikiem, na moje nieszczęście( podobno) jest to moje pierwsze moto po 50ccm skuterku:D Na razie latam spokojnie po mieście, a w trasie w granicach przyczepności(stateczności lotu). Zadowolony jestem strasznie tylko boli spalanie w granicach 10 litrów CZASAMI.... No i tyle, mieszkam w okolicach Wawy i oglądam się w okolicy za dawcami żeby wymienić trochę doświadczenia, na razie mam sporo teorii za sobą i trochę podbramkowych sytuacji. Jak będę miał czas wrzucę trochę zdjęć na forum.POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam,Zaledwie niecałe 400 km temu zakupiłem CBX-a 750 f , z okolic 86 roku z nowym silnikiem, na moje nieszczęście( podobno) jest to moje pierwsze moto po 50ccm skuterku:D Na razie latam spokojnie po mieście, a w trasie w granicach przyczepności(stateczności lotu). Zadowolony jestem strasznie tylko boli spalanie w granicach 10 litrów CZASAMI.... No i tyle, mieszkam w okolicach Wawy i oglądam się w okolicy za dawcami żeby wymienić trochę doświadczenia, na razie mam sporo teorii za sobą i trochę podbramkowych sytuacji. Jak będę miał czas wrzucę trochę zdjęć na forum.POZDRO! Ja mysle, ze DAWCY nie maja, juz nic do powiedzenia :icon_eek: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi