RaY Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Gratki :icon_rolleyes: Fajny sprzęcik tylko jak na pierwszy moto trochę mocny, ale liczy się tylko to co ma się w głowie. Szerokiej drogi i gumowych drzew życzę. Czyli umiejetnosci sie nie liczą ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Również gratuluje :banghead: Bardzo ładny sprzęt, oby się sprawował i uważaj na nim bo moc nie śpi :) Szerkości :icon_rolleyes: Pozdrawiam. Edytowane 4 Listopada 2007 przez Pixel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dzięki za miłe słowa. Jeszcze doleje oliwy do ognia i powiem wam,że kurs na prawko na "A" za sponsorowała mi żona na imieniny :banghead: a i z motorem wspomogła mnie finansowo :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Powodzenia - bedize ci potrzebne Pamietaj o zasadzie ograniczonego zaufania - na 90 % wypadków puszkaze cie nie widzieli. pozdrowieia dla żony :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Cbr - to też miał być mój pierwszy duży motor- niestety...Gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratuluje dobrego wyboru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi