Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 To dla tego nikt teraz nie jeździ, bo wszyscy piją ? :) nie jeżdzą bo NIE piją :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie jeżdzą bo NIE piją :icon_twisted: :icon_razz: No tak jakby pili to by się nie bali jeździć nawt po gołoledzi ? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Śnieg i lód nie są takie straszne :icon_twisted: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Rarek nie kozacz, nie każdego stać na kilogram wkrętów :icon_twisted: Peesik: Wczoraj - tak wczoraj :icon_exclaim: - ok godz 10 rano na ul.Limanowskiego widziałem 3 BMW GS1150 z koszami bocznymi jak stali grzecznie w korku :eek: znacie wariatów, czy przejazdem raczej byli :icon_question: :wink: A teraz Raruś udzieli pierwszej lekcji jak się nie wyj**ać :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 byle do wiosny :) i po co ja zaczynałem z tym alko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Witam wszystkich! niedawno zakupioną maszyną - BMW 1200 GS .Przygodę z motocyklami zacząłem w ubiegłym sezonie.Pierwsze moto Honda CBR 125, po krótkim użytkowaniu zamieniłem na Honde Shadow VT600 z której pod koniec sezonu przesiadłem się na aktualne moto i myślę że długo zostanie w mojej eksploatacji. Moto chciałem rejestrować z nr: W0 KARLOS87 jednak musiałem uciąć 3 ostatnie cyfry więc numery podobne są do loginu kolegi z naszego forum. Ale myślę że nie będzie kłopotu z rozróżnianiem :notworthy: Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.. :crossy: Edytowane 1 Lutego 2010 przez Karlos87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Moto chciałem rejestrować z nr: W0 KARLOS87 A nie sądzisz że to pedalskie :icon_twisted: Edytowane 1 Lutego 2010 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Bez względu na twoje zdanie moto zarejestruje tak jak ja chcę. Edytowane 1 Lutego 2010 przez Karlos87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Moto chciałem rejestrować z nr: W0 KARLOS87 jednak musiałem uciąć 3 ostatnie cyfry więc numery podobne są do loginu kolegi z naszego forum. Ale myślę że nie będzie kłopotu z rozróżnianiem :notworthy: A jak kupię sobie czerwonego GS-a :icon_question: :icon_razz: Żartowałem, Witaj na forum i uważaj na cylindry :wink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Bez względu na twoje zdanie moto zarejestruje tak jak ja chcę. Spoko luz :flesje: taka prowokacja w starym stylu :icon_mrgreen: Mam nadzieję że nie bedzie Ci go szkoda do taplania w błocie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) Bez względu na twoje zdanie moto zarejestruje tak jak ja chcę. Spoko kolego, jeżeli chce się należec do tej społeczności na forum trzeba najpierw przejść przez coś w stylu fali, troche się z CIebie pośmieją ale potem zapewniam będziesz traktowany jak brat ;) A tak na serio to po prostu zima jest i sie nudzi ludziom i piszą głupoty. Witam nowego kolege . Edytowane 2 Lutego 2010 przez piotreksuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ..........tu juz taka tradycja. ............. no i nie zapominajmy o zurku :icon_razz: witaj karlos87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLSON Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam i z miejsca zapraszam wszystkich na motocyklową imprezę! O 2-letniej podróży na motocyklu BMW GS 1200 po wszystkich państwach obu Ameryk opowie Jarek Bajkowski. Będzie też mowa o planowanej wyprawie na trasie Kraków-Murmańsk. Wstęp wolny. 23 luty (wtorek) 2010, godz. 19.00 Strefa G2 ( Al. Grzecznarowskiego 2, Radom) Więcej informacji na... www.hoorn.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Przyjedziem :crossy: :buttrock: Zapomniałem, ale ja jestem nie miły :wink: - Witaj na forum :lalag: Edytowane 19 Lutego 2010 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Karlo - lizus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi