kuba3ma Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Witam!Mam na sprzedaż Ibize 1.7 Sport line z 1992r.Silnik z listwa wtryskowa porsche,100KM.Stan:uszkodzona i zapewne tak juz pozostanie.Uszkodzenia to spalone sprzęgło(mama spaliła jadąc w korku),przegub prawy i lewy do wymiany,do zrobienia zbierzność kół.Wymiana przegubów i zbierznosc razem ze zmiana opon na uzywki w dobrym stanie to koszt ok 400zł,sprzęgło ok 500zł.Radość z jazdy tym autem jest naprawde wielka,wyglada lepiej od golfaII rozłożyłem nia golfa II GT 1.6,audi A3 1.6 16v.Aktualne OC i przegląd.Sprzedam tanio.Jeśli ktoś ma jakies propozycje lub zna kogos kto sie takimi autami interesuje to prosze o kontakt.Chciałbym ja jak najszybciej sprzedać i kupić chocby "bąka" do jeżdżenia do roboty.pozdrawiamedit: ibiza jest juz na alledrogo:) oto adres http://www.allegro.pl/show_item.php?item=258902997 Edytowane 20 Października 2007 przez kuba3ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi