Jupik Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Gratulacje :clap: zapodaj jakieś fotencje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 na fotki trzeba będzie troszke poczekać. na tygodniu wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dzisiaj kupiłem inazumke 750 i się nie chwalę :icon_razz: :lalag: :buttrock: No to kolejne Suzuki ... szmery ... trzaski ... stuki ... :icon_twisted: Życze szybkiego przywyknięcia po Hondzi :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Gratulacje :clap: zapodaj jakieś fotencje :flesje: obyśmy my też mieli czym sie chwalić na nowy sezon :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dzisiaj wieczorkiem wybrałem się na przejażdżkę moją nową suzi i zauważyłem jedną rzecz do 8tyś obrotów idzie tak sobie a powyżej dostaje kopa. czy to normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 hmmm nie wiem który rok masz motóra ale takie są dane techniczne mniej wiecej 67nm przy8500obr/min 86KM przy 9600obr/min wiec sam widzisz przy jakich obrotach masz max moment obr i moc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Mucha ty to masz ciekawe pytania :clap: , a długo ty motorkami latasz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 no niestety nie od maja, zrobiłem jakieś 7 tyś kilometrów dopiero. Nie mam z kim pogadać i się popytać bo w moim otoczeniu mają tylko Jawkę i Cezetkę no i te bzyczące kosiarki na dwóch kołach. Także dla was banalnie proste pytanie a dla mnie wielka zagadka i ciekawostka. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 no niestety nie od maja, zrobiłem jakieś 7 tyś kilometrów dopiero. Nie mam z kim pogadać i się popytać bo w moim otoczeniu mają tylko Jawkę i Cezetkę no i te bzyczące kosiarki na dwóch kołach. Także dla was banalnie proste pytanie a dla mnie wielka zagadka i ciekawostka. :icon_eek: nie ma się czym przejmować, jakby co mój nr. tel. 502 398 624. Dzwoń jakbyś miał jakieś problemy lub pytania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 nie ma się czym przejmować, jakby co mój nr. tel. 502 398 624. Dzwoń jakbyś miał jakieś problemy lub pytania :buttrock: To jakas goraca linia :icon_question: Dzwonic po 22 i prosic goraca Andżelike :icon_question: :icon_twisted: To jak ja bede mial problemy...to tez moge.. :icon_question: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 To jakas goraca linia ? Dzwonic po 22 i prosic goraca Andżelike :icon_question: :icon_twisted: To jak ja bede mial problemy...to tez moge.. ? :icon_twisted: Przyszedł Yellow i już świruje :banghead: z takimi problemami Żółciutki to do psychoterapeuty albo sexułologa a nie będziesz Tiiitiiiego molestował przez słuchawkę po 22... (zapomniałeś dodać GORĄCĄ Andżelike) :icon_mrgreen: a tak swoją drogą to od której do której można dzwonić... :icon_mrgreen: :bigrazz: bo czasami się budzę w nocy i chce się przytulić a nie ma Rarusia obok :banghead: Łajza się szlaja gdzieś :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) To jakas goraca linia :icon_question: Dzwonic po 22 i prosic goraca Andżelike :icon_question: :icon_twisted: To jak ja bede mial problemy...to tez moge.. :icon_question: :icon_twisted: fajnie gościu że jesteś taki asior motorkowy i nie masz żadnych problemów ze swoim sprzętem. My cienkie bolki musimy sobie jakoś radzić i nawzajem pomagać... pewnie tato kupił moto i daje na serwis u Mańka albo Berty co :icon_question: Jupik TY o każdej porze :buttrock: Edytowane 16 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Chwile mnie nie ma i co sie dzieje :icon_eek: Spokojnie dziewczyny ... spokojnie :flesje: Żółta jest asior ale nie o tym , nie o tym :icon_twisted: Widać potrzebna integracja , bo sie ludzie nie znają i nie wiedza ... kto jest miszczunio :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Raruś sorki miszczu :notworthy:, przecież mam twój nr. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dobra ludziska spokojnie, spokojnie... wróciła Raruśa... stwarzajmy pozory :icon_mrgreen: gomenasai :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi