Arkadiusxmoto Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Bierz chłopie różowe !!! ... nie do końca bezpieczne (w pewnych kregach uważaj :) ) ale oryginalne i z daleka widac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Do mnie dzisiaj dotarła przesyłka z nowymi bucikami, kupiłem je opierając się na pozytywnych opiniach z forum i dobrych wynikach w testach. Muszę przyznać, że bardzo wygodnie chodzi się w nich po domu, myślę że na moto w różnych warunkach też się sprawdzą! Polecam i cena też dobra w porówniu z innymi sprzedawcami oferującymi ten model w necie. http://moto.allegro.pl/item312277372_cacko...sylka_free.html Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Do mnie dzisiaj dotarła przesyłka z nowymi bucikami, kupiłem je opierając się na pozytywnych opiniach z forum i dobrych wynikach w testach. Muszę przyznać, że bardzo wygodnie chodzi się w nich po domu, myślę że na moto w różnych warunkach też się sprawdzą! Polecam i cena też dobra w porówniu z innymi sprzedawcami oferującymi ten model w necie. http://moto.allegro.pl/item312277372_cacko...sylka_free.html Pozdrawiam :icon_mrgreen:no butki spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Powiem Ci ze calkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Xylu pamiętaj że to ja mam spore wydatki.........na dobry lub zły początek,więc jeśli tylko darmowe buciki.....a jeszcze z blachą i mój rozmiar by się trafiły ...........to myślę że sam wskazałbyś mi ten śmietnik,w którym takie smakołyki się znajdują :wink: swoją drogą jakie mam sobie sprawić buty ......................bo na Xyla nie wiem czy mogę liczyć............jeśli chodzi o "ten' śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 OGłOSZENIE :) :lalag: Wszyscy którzy chcą naklejki, zapraszam dziś na spotkanko o godz 14 lub jutro w niedzielę na stację gazową ( pierwsza za selgrosem w stronę ronda), będę tam od godziny 7 rano całą dobę :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 OGłOSZENIE :banghead: :icon_mrgreen: Wszyscy którzy chcą naklejki, zapraszam dziś na spotkanko o godz 14 lub jutro w niedzielę na stację gazową ( pierwsza za selgrosem w stronę ronda), będę tam od godziny 7 rano całą dobę :banghead: :evil: :crossy:Podjadę jutro:) Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Gdyby ktoś jeszcze potrzebował naklejki, to proszę zgłaszać się na PW-zostało jeszcze trochę sztuk :bigrazz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Wiesz, jak Ci zostana to ja sie chetnie nimi zaopiekuje :flesje: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Żółty proponuje zmianę awatarka na swoje własne zdjątko no i ewentualnie nicka ;) a jak tak bardzo Ci sie podoba ten to zaraz Cię nauczymy stoppie jakaś blondi w mini skombinujemy i będziesz miał taki swój własny :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ŻÓŁTY ma byc i tyle ;) Jupik Ty juz daj spokuj Ty nie prowokuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Ten avatar mi sie podoba ;) ale przemysle Twoja propozycje jak cos zrobisz z tym koniem ;) Chyba ze mam rozumiec ze to jest cos zwiazane z Toba, jakies ukryte "ja", druga osobowosc... :biggrin: Edytowane 10 Marca 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Ten avatar mi sie podoba :biggrin: ale przemysle Twoja propozycje jak cos zrobisz z tym koniem :bigrazz: Chyba ze mam rozumiec ze to jest cos zwiazane z Toba, jakies ukryte "ja", druga osobowosc... :P o awatarku wspomniałem bo jak już gdzieś taki widziałem na 4m... a co do konia to co ja mam zrobić :icon_razz: , co ja mogę... na nogi mam go postawić :icon_biggrin: :biggrin: no dobra, ja ze swoim aw coś zrobiłem, na dupie konika posadziłem :) Edytowane 10 Marca 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 kurde ajrkadjusmoto czy ty żeńszczina jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 kurde ajrkadjusmoto czy ty żeńszczina jesteś jakbyś mógł nam to po polskiemu napisać to bylibybyśmy dźwięczni :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi