harnas60 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Co tu się dzieje na tym forum? Kur........... Środek sezonu a tu nic. Gdzie są Forumowicze ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jam jest. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zarobiony jestem. Ujeżdżam Skandynawię od rana do nocy, to i czasu na pisanie nima... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 No to jest nas trzech. To już prawdziwa banda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Nie wiem czy jeszcze praktykuję się odprowadzanie młodej pary, ale zrobię wielki ukłon dla wszystkich chętnych chcących zrobić rundę z młodymi w tą sobotę. Radom - Wierzbica, msza św. godz 17.30 parafia pw Św Stanisława. Chajta się kolega, motocyklista. Niestety nie może jeździć z nami, ponieważ siedzi na belgijskiej ziemi. Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 ja niestety w sobotę już w naszych pięknych górkach będę, ale "inom razom' Chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 ja niestety w sobotę już w naszych pięknych górkach będę, ale "inom razom' Chętnie.Zakładasz, że kolega będzie się hajtał drugi raz? :dry: Jak zdrowie dopisze to chętnie się przelecę. Daj znać gdzie i o której zbiórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slonik331 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 ja tez pojade.tylko gdzie i o której zbiórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Myśle ze o 16.30 na Mc Donald w stronę Kielc. Mój tel 535919202 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Jak mi się uda , to się przewietrzę z Wami :) To w garnizonowym ślub ? Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Jak mi się uda , to się przewietrzę z Wami :) To w garnizonowym ślub ?Cześć Carlos, ślub tak jak napisałem w Wierzbicy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatecznie spotykamy się za 1,5h tj 16.30 na stacji Statoil na McDrive. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slonik331 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Cześć Carlos, ślub tak jak napisałem w Wierzbicy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatecznie spotykamy się za 1,5h tj 16.30 na stacji Statoil na McDrive. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkok.będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Gdyby ktoś szukał motocykla to mój tata sprzedaje. Chce zmienić na Honde Deauville. https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-xj-ID6z7BoZ.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 To tata che zamienić czy brakuje mu czasu, na początku którego sezonu wymieniał :), kręcisz stary :) Kocham takie okazje. "...Witam na na sprzedaż YAMAHE XJ 600 Diversion z 1997 roku.Na początku sezonu wymieniłem-olej Motul 10w40-świece NGK-klocki hamulcowe przód-synchronizacja gaźników zrobiona w poprzednim sezonie-linka sprzęgłaMotocykla używałem do spokojnej jazdy. Sprzedaje z powodu braku czasu.Jeżeli chcesz dokładniejsze zdjęcia dzwoń...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) To tata che zamienić czy brakuje mu czasu, na początku którego sezonu wymieniał :), kręcisz stary :) Kocham takie okazje. "...Witam na na sprzedaż YAMAHE XJ 600 Diversion z 1997 roku.Na początku sezonu wymieniłem-olej Motul 10w40-świece NGK-klocki hamulcowe przód-synchronizacja gaźników zrobiona w poprzednim sezonie-linka sprzęgła Motocykla używałem do spokojnej jazdy. Sprzedaje z powodu braku czasu.Jeżeli chcesz dokładniejsze zdjęcia dzwoń...."Opis aukcji z poprzedniego ogłoszenie które było 6 miesięcy temu.Potwierdzenie że chciałem ją sprzedać wtedy. https://www.wykop.pl/wpis/27167103/moj-tata-chce-sprzedac-swoje-oczko-w-glowie-pod-pr/ Edit.1 Znalazłem stare ogłoszenie https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-xj-yamaha-xj-600-diversion-ID6zflM3.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8Edit.2 Oczerniać to zawsze łatwo Edytowane 12 Marca 2018 przez Antarktis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi