batko lenin Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zdrówka w nowym roku dla wszystkich. A tak na marginesie: w środę i dziś było polatane :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek58 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 wszystkiego najlepszego w nowym roku szybkiego ciepła aby motocykle długo nie stały Zdzisiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterchif Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam, czy orientuje sie ktors czy w Radomiu ktos przerabia skórzane kurtki motocyklowe. Potrzeba troszke ją poszerzyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Pogadaj w LKJ lub w Ledmarze z Markiem.Jeśli dobrze pamiętam to Tarbor w Lublinie tez przeróbki czyni.Ale najlepiej chyba namierzyć osobę szyjącą kurtki skórzane gdzieś blisko ciebie, ostatecznie na "Korei" jest kilku szyjąco-sprzedających kurtki skórzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyta Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam, czy orientuje sie ktors czy w Radomiu ktos przerabia skórzane kurtki motocyklowe. Potrzeba troszke ją poszerzyć :)Osobiście polecałbym na ul. Szarych Szeregów firmę LKJ, tam kupowałem dla siebie a później przerabiałem - nie było problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Super akcja dla planujących wypad w ten weekend. https://www.polska.travel/pl/aktualnosci/polska-zobacz-wiecej-weekend-za-pol-ceny-31-marca-2-kwietnia-2017-r Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam, czy orientuje sie ktors czy w Radomiu ktos przerabia skórzane kurtki motocyklowe. Potrzeba troszke ją poszerzyć :)Marek firma LEDMAR, wiem , że szyje skóre na miarę, więc pewnie też ,, potrafi poszerzyć" ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ktoś się wybiera na Jasną Górę 23.04? Chętnie się dołączę :biggrin: Przelotowa w granicach setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja chętnie, ale coś mi się zdaje że pogody nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jak nie będzie śniegu a temp. na plusie - lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ja się teoretycznie wybieram ;) Wyjazd standardowo o 9 rano z Lukoil ( wernera/kielecka). Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ja jeszcze się nie zdecydowałem. Rok temu wybrałem się do Ciechanowa i 100km jechałem w deszczu ale przynajmniej było cieplej. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A ja dla odmiany przez Końskie i Radomsko. Wyjeżdżam o 07.30 sprzed Lidla na Głównej. Pomaniuniu, przerwy na kawę i szluga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Czy wie ktoś czy do tego bagażnika dopasuje płytę do kufra?http://imgur.com/bmwapdw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał98 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam, wybiera się może ktoś do łodzi w weekend, na moto bazar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi