YARECK Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Na stronie www.yamahaxjrownersclub.com znalazłem info o zlocie użytkowników motocykli Yamaha XJR, który planowany jest na 5-11 maja 2008 we Francji.Sam planuję się wybrać i nie ukrywam , że miłoby było gdyby ktoś jeszcze się dołączył. Z tego co wiem to XJR-ek troche w Polsce jeździ i na naszym forum też już ich trochę jest.Czasu wprawdzie jeszcze dużo, ale on szybko mija, warto już teraz pomyśleć o urlopie na te pare dni przed i po imprezie. Najprawdopodobniej Eurofest bedzie w okolicy samego Paryża. Edytowane 14 Października 2007 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Czy inne modele Yamahy też są wpuszczane? :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jak na razie dokładnej odpowiedzi nie dostałem czy inne modele bedą czy nie będą wpuszczane. Jak będę wiedzieć dokładnie to napiszę. Wstepnie ustalono, że Eurofest ma być w Rambouillet koło Paryża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi