PIOTREK CR Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witajcie .KUpiłem sprzęta jak w tyyule 2004 r. piękny na rozrusznik ale nie wiem jak ustawić zawieszenie z przodu w lagach są otwory na imbus duży imbus ,ale kręcenie nic nim nie daje w środku jest mniejszy ale jeszcze nim nie kręciłem. I teraz nie wiem ,myślę że albo tak jest wychuśtany algo żle ustawiony bo w ogóle nie trzyma,atył jest za twarty jedzie się jak na kołku a żadnej regulacji z tyłu nie widać ,styłu jest sahs szkoda że nie ohnlins ale tryma twardo mocno. A może w ogóle ktoś miał by całą instrukcje do takiego moto chętnie odkupie oczywiście w języku polskim.Motor jest piękny i za dobą kaske bo ten rocznik za 12 :icon_biggrin: . Tak więc proszę o podpowiedż i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi