PykuCk Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 slyszalem cos o sukowie ze tam jest jakis tor. moze sie zbiezremy razem i obskoczymy skoczne telegraf sukow itp. ? jak bd jeszcze pogoda to mozemy sie zgadac co wy na to? A co myslicie o wietrzni, telegraf, skocznia(stadion lesny)??? na wietrzni sie nawet fajnie jezdzi, na telagraf sie niedlugo wybieram i przy okazji zalicze skocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 slyszalem cos o sukowie ze tam jest jakis tor. moze sie zbiezremy razem i obskoczymy skoczne telegraf sukow itp. ? jak bd jeszcze pogoda to mozemy sie zgadac co wy na to?na wietrzni sie nawet fajnie jezdzi, na telagraf sie niedlugo wybieram i przy okazji zalicze skocznie. w Podpolichnie( 3km od Chęcin) jest najwiekszy tor w swietokrzyskim, mozna sie kiedys ustawic na telegrafie nie latalem ale wydaje mi sie ze moze sporo ludzi tam chodzic wiec tak troche nie bardzo to crossic :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) slyszalem cos o sukowie ze tam jest jakis tor. moze sie zbiezremy razem i obskoczymy skoczne telegraf sukow itp. ? W Sukowie nie ma już toru, wszyscy jeżdżą już w Podpolichnie. :icon_question: Ja jeżdżę praktycznie tylko na Telegrafie, Skoczni, piaskowni w Sukowie i Trzuskawicy, bo mieszkam w Dyminach. Ogólnie te tereny są zajebiste, ale moja maszyna chce remontu i teraz lipa z normalnej jazdy. Ale naprawde polecam!!! Jakby coś to GG. A ty Pyku skąd jesteś? Edytowane 22 Listopada 2007 przez Marker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PykuCk Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ja jestem z KSM-u chcialbym sie wybrac w te twoje rejony bo tam jeszcze nie bylem napisz do mnei na gg moze sie zgadamy i posmigamy jak pogoda bedzie na + moge zabrac jeszcze 2 kumpli jeden na kmx, drugi na XT. tel telegraf i skocznia mnie strasznie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Pyku chętnie bym z wami pojeździł, ale teraz mam moto do remontu (tłoczek) i w ogóle nie ma siły. Z wielką chęcią was oprowadzę po tych terenach jak zrobię moto, ale chyba nie wcześniej niż na wiosne. Bardzo wam się piekli? :biggrin: A na telegrafie i tak jest teraz lipa, bo rozkładają wyciąg. To jak poczekacie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PykuCk Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 poczekamy poczekamy. w sumie juz z pogoda lipa. a co do sily to mam to samo szkola mnie wykancza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 To czekajcie. :) Gdzie teraz jeździcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi