Gość xsyniu147 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witam :cool: gdzie w yamaha dt LC2 80 96r jest filtr oleju bo dzis chcialem wymienic :] jestem zielony jak nie dojrzaly ogórek w tych sprawach więc pytam : :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nie ma. Jest specjalny temat dla DT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 a jak spuscic stary oil ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus150 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 na spodzie slinkia jest jedna śrubka.Odkręć ją...A o ile wiem to filtry oleju są przeważnie w silnikach 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 eh Inteligęt nie rób burdelu. Wszystko co dotyczy DT--------------> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...22158&hl=dt+125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 chodzilo mi o dozownik ;] dobra to temat usuncie ;] jak wam nie pasi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi