Remo Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Bawcie się dobrze :icon_razz: . My niestety w ten weekend postanowiiśmy pomieszkać w Wawie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 No teraz ...żartujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 witam wszystkich!ja właśnie dopiero wróciłem :icon_evil: z Wszystkich Świętych także chyba już za późno żeby jechać na to zakończenie sezonu przy piwku ;) dlatego życzę dobrej zabawy i czekam na relacje z tej imprezy Pzdr. dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witajcie....imprezka była super...głowę mam bardzo ciężką.Pozdro dla Dannego i Yamamoto1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Dzięki Woy za mile spędzony wieczór a inni dali plamę sami wiedza już czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wrzucam parę fotek z imprezki.http://picasaweb.google.pl/woytekcz/ImprezkaNaZakoCzenieSezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Imprezka fajna, dzięki Woy za miłą pogawędkę przy piwku. Powiem szczerze: dziś byłem ledwo żywy, tak zaszaleliśmy. A ci obiecywali, że będą niech żałują. :icon_evil: :evil: Jeszcze dziś mam banana na twarzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie moglem przyjść :( Wojtek dzieki za zdjecia widac na nich ze atmosfera i klimat byl super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaciek Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No to się ekipa nie popisała. Dzisiejsze spotkanie nie doszło do skutku - powód - ilośc maszyn: sztuk 1. Czy naprawde zakończyliście już sezon? Piękna pogoda dziś była, wielka szkoda, że nigdzie nie pojechaliśmy. NOWYCH FOTEK NIE BĘDZIE!!! hehe Co ze spotkaniem przy piwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No to się ekipa nie popisała. Dzisiejsze spotkanie nie doszło do skutku - powód - ilośc maszyn: sztuk 1. Czy naprawde zakończyliście już sezon? Piękna pogoda dziś była, wielka szkoda, że nigdzie nie pojechaliśmy. NOWYCH FOTEK NIE BĘDZIE!!! hehe Co ze spotkaniem przy piwie? Pogoda była dziś niespecjalna(deszcz), pewnie dlatego było mało motocykli. Ja oznajmiłem już tydzień temu, że zakończyłem sezon. Spotkanie przy piwku już było (Zaduszki bluesowe), tylko jakoś ekipa nie dpisała, było tylko trzech rockerów. Tak więc zapadam w sen zimowy, wyjadę z gawry dopiero w marcu, jak prawdziwy niedźwiedź. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 eee sezon mamy letni i zimowy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek VS800 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Pogoda była w kratke no a teraz to tylko barowa ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Za kolegami z Konina zamieszczam pozytywną informację w sprawie nowego sezonu. http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htmPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 mam tylko nadzieje, ze teraz w sobote bedzie w miare pogodamam zamiar jechac do wawy po nowy nabytekjak nie to zostawie go u kumpla z wawyi odbiore ak bedzie pogoda pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Weekend 17-18-ty ma być nienajgorszy.Pochwal się co nabyłeś.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi