B@ca Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Witam wszystkich Temat butów był poruszany już pare razy ... zazwyczaj bylo to raczej zlepek informacji niż coś na czym można byłoby sie oprzeć przy zakupie ... Dlatego chcialbym zebrać do kupy wszystkie informacje jakie otrzymam od was i umiescic na jednej strone jak to bylo przy okazji kasków z blendą .. www.kaski.prv.pl Temat dzisiejszej analizy: BUTY NA MIASTO - DO PRACY - różne przedzialy cenowe NIe mam jeszcze doświadczenie jak wygląda to cenowo - bo sam nie kupowalem jeszcze butów na moto tylko jak jeżdze to traperach lub trampkach :banghead: .. celem dla mnie byloby rozróżnić trzy przedzialy cenowe z uwzdlędnieniem w/w przeznaczenie tzn do jakiej ceny to byłyby buty tanie ... gdzie jest magiczny środek .. a gdzie juz zaczyna sie HIGH PERFORMANCE i mamy produkty z wyższej polki .. Prosze was tutaj o wasze opinie na temat butów .. sugestie co do przedzialów cenowy ... marki ... konkretne modele ... swoje doświadczenie przy zakupie i podczas użytkowania . ... Myśle że jak zbierze sie to do kupy to pomoże to nie tylko mnie ale też i innym forumowiczom .. dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 No więc zacznę skoro nikt inny nie chce.Przede wszystkim brawo za pomysł i mama nadzieje, że sporo info uda się zebrać bo sam przyznam, że przy pozornym bogactwie rynku trudno jest znaleźć coś konkretnego i cząsto albo kupujemy w necie ryzykując złe dobranie rozmiaru albo, kupujemy, machając ręką w sklepie, to co akurat jest.Ja używam trzeci sezon butów Modeka Jaguar II, które kupiłem za 250 zł.Na wodoszczelność nie ma co liczyć i producent o tym nie zapewnia, więc plus za brak zciemniania.Buty wygodne, lekkie, bardzo dobrze się w nich jeździ i chodzi.Trochę się już rozbiły po wspomnianych trzech sezonach więc pewnikiem w nowym sezonie nabędę nowe i możliwe, że skorzystam z informacji zamieszczonych przez innych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi