Magda_Z_Tanowa Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Baa, ja też nie płaciłem, nigdy nie płace (przecież to prawie 20 piw, bądź 10 złotych jeleni ;) )A 2 przepustki znaleźliśmy w pierwszą noc (pt-sob) na plaży ale i tak sie nie przydały PS.stacjonowaliśmy kolo was, obok koleżki od srebnego Patrola nie wolno placic!!!!!:buttrock: nawet nie wiedziałem ile to piw ale wtedy tym bardziej bym nie zaplacił ;pszkoda ze sie nie przyznales ze to ty :lalag: wypilibysmy za spotkanie w realu czym przyjechaliscie sprubuje sie mocno zkoncentrowac i przypomniec jakiegos flaszbeka :) a co do czepiania to oni sie nas czepiaja od kilku lat, ci co tam stoja na bramkach to trepy i nie lubia jak ktos sie dobrze bawi i jest wieksza atrakcja niz cały zlot a jak jeszcze jest brudny i smierdzi to juz wogole wynocha :] Magda!!! To ty masz na imię Marcin?!?!?! Jestem w szoku!!! Świat mi się zawalił :crossy: tak to prawda w niektórych kręgach jestem takze znany jako marlena ( bo miałem byc dziewczynką i mamie sie podobało takie imie ):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 przyjechaliśmy moją kachą, tą co na zdjęciu http://img118.imageshack.us/img118/6840/dsc01093nm5.jpg zdała egzamin a czemu nie powiedzalem, że ja to ja, nie mam pojecia... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 HA! pamietam ta kache zucila mi sie w oczy bo miala piekne zolwiki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 a zgadnijcie kto siedzi i podtrzymuje różową panterę przy życiu.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi