GÓRA Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam czy ktoś widział to moto? mówie o tym egzemplarzu http://moto.allegro.pl/item251415113_suzuk...400_2003r_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek80 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam,Byłem obejżeć to moto i muszę przyznać tobie że jak szukasz DRZ 400 to jest najlepszy wybór!!!!!!!!!!Jest z polskiego salonu i ma wszystkie plastiki orginalne i nic a nic nie zniszczone, musiałem się namęczyć aby ryskę znaleźć. Jest piękny i zrywny jak smok.Ja mam WR 250f więc z ciekawości pojechałem bo miałem po drodze. Bardzo miły właściciel. Dał mi się przejechać i stwierdziłem że jest wart ceny!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi