krajan Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Sandomierskie Stowarzyszenie Motocykli i inni zapraszają motocyklistów na piknik kończący sezon motocyklowy. Informacje są tu: www.pokemoto.ovh.org Edytowane 3 Października 2007 przez krajan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 macie jakies info odnosnie poprzedniego Pikniku??? Warto jechac?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 szczerze mówiąc to nie byłem na poprzednim :D W razie pytań trzeba dzwonić na podany na wspomnianej stronie telefon. Osobiście myślę że może być fajnie, oby tylko (jak zwykle) pogoda dopisała. Mnie nie będzie tam raczej bo prawdopodobnie będę w Lublinie na torze. Ale kto wie.. może.... "ale za to niedziela będzie dla nas" :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ja bym podskoczył z kumplem, ale raczej tez w niedziellllę. A w sobotę to sam smigasz na tor??Potrenować?? Ile wjadówka?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 ja bym podskoczył z kumplem, ale raczej tez w niedziellllę. A w sobotę to sam smigasz na tor??Potrenować?? Ile wjadówka?? pzdr wjazd 60zł od godziny 10 do 15 .. a tu masz cały wątek i ludzi którzy jadą :) Tor lublin - forum motocyklistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi