Mistrz kierownicy Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam Od niedawna jestem szczęśliwy posiadaczem dwóch kółek :biggrin: No i przyszedł czas żeby się ubrać...mam buciki, kurtkę, kask również ale ...póki co mam kask integralny ale nie bardzo mi leży szukam hełmu otwartego...może ktoś coś mi zaproponuje :) patrzyłem na Airoh Bliz na Nolan N41 i...no właśnie co myslicie o tych modelach a może powinienem spojrzeć na coś innego wielkie dzięki za pomoc pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 może ktoś coś mi zaproponuje :icon_mrgreen: Na początek przeszukaj forum, pls.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi