dud Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Pytanie w tym dziale bo wiem, że się obnosicie w takich fajnych rzeczach :icon_twisted: Mam problem z kupnem paska do Jeansów. mam 110 w pasie. szukam jakiejś kur**sko mocnej skóry (czarna), paska który będzie więcej niż na styk bo to wieśniacko wygląda ;/ może być duża klamra w klimacie motocyklowym (nawet lepiej). (byle nie orzełek na 15 cm wyglądający jak z plastiku.....) z tego co wyszukałem to same badziewie niekoniecznie na samej skórze, przy takim dużym rozmiarze co powoduje że sie wyciąga strasznie i brzydko wygląda ... poradźcie coś (sklep Wrocław, lub www z Polski) do 150 zł z ew. przesyłką, warunek - sprawdzony! dzięki wielkie za pomoc. eee miało byc w cruiser/chopper trudno :crossy: Edytowane 30 Września 2007 przez dud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Po pierwsze schudnij :crossy: Po drugie polecam pas wojskowy, oficerski. Tyle że nie założysz bajeranckiej klamry do niego. W dwóch kolorach, brązowe lub czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Poszukaj sobie jakiejś fajnej klamry, pójdź do rymarza i on Ci dorobi pasek o długości pasującej Ci do obwodu :lalag:Podejrzewam, że wyjdzie Cię niedrogo i po problemie :-))P. :wink: Edytowane 30 Października 2007 przez PitaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi