Piotrex Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam Nadszedł czas na kupno jakiegoś kasku i ochraniaczy na kolana :icon_mrgreen: Na kask mogę przeznaczyć ~350 im tańszy tym lepiej ale ważniejsze jest dla mnie żeby skutecznie chronił :icon_mrgreen: Pozatym ochraniacze na kolana... Chciałbym napisać, że niedawno doznałem urazu - zerwania więzadła rzepki a w drugim kolanie mam uszkodzoną łękotkę i ochraniacze muszą być jak najbardziej skuteczne w cenie ~250zł... Z góry dziękuję za pomoc :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Chciałbym napisać, że niedawno doznałem urazu - zerwania więzadła rzepki a w drugim kolanie mam uszkodzoną łękotkę i ochraniacze muszą być jak najbardziej skuteczne w cenie ~250zł... W takim przypadku to tylko ortezy no ,ale do ceny musisz dopisać jeszcze jedno zero i na pewno cós znajdziesz. Dużo o ochraniaczach i kaskach jest napisane na forum www.motox.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 napewno cos znajdziesz www.allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi