Skocz do zawartości

Przyczepka z Niewiadowa

bua12
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Zanim wpadne w klopoty z moim projektem, prosze Was o odpowiedz na moje pytania.

chodzi o przyczepke z Niewiadowa z zaczepem za moto z jednym kölkiem.

w niemczech jest ona wpisywana w papiery moto i ma tez jego nr.rej.

do tego jednorazowego przegladu technicznego musi miec:tabliczka znamionowa i dokument z

danami technicznymi(dlugosc,szerokosc,ciezar,zaladunek,rok produkcji) u znajomego ktöry ma

czeskiego PAV jest to wszystko i nie mial problemöw .moje pytanie:jest to w przyczepce z Niewiadowa,

czy w Polsce jest to nie wymagane?2.mozna to dokupic czy dorobic( np. tabliczke znam.)a papiery na xero.

i byla to jedyna przyczepka produkowana w Polsce ?czy jest ktos kto mögl by mi pomöc gdybym cos kupil bez tych rzeczy? koszty z tym zwiazane - jasne ze zaplace.

juz myslalem zeby zapytac bezposrednio w Niewiadowie-moze jeszcze cos jest w archiwum.

w Polsce jeszcze mozna duzo wiecej rzeczy zalatwic tutaj jest sie paragrafami przygnieciony.czekam

na Wasze wypowiedzi !

Siemka !

Nie wiem jakim cudem zginnal ten post wiec jeszcze raz.

Skontaktoj sie najlepiej z Niewiadowem i niech i dosla. Jezeli ne da rady to mozesz to zarejestrowac w PL jako SAM.

W Niemczech masz taka sama mozliwosc czyli Baurad. Koszty sa jednak spore ca 350,- €

Przyczepka jako " Nachläufer " umozliwia Ci podroze bez ograniczen predkosci do 60 km/h

:icon_rolleyes: