osta Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ba ja jeszcze w kombiaku siedzę. :bigrazz: ja tam już w innym stroju, który mniej podrażnia moje stłuczone dupsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja tam już w innym stroju, który mniej podrażnia moje stłuczone dupsko Nie narzekaj...całkiem spoko sobie radziłaś :bigrazz: Piweczko zimne też mam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie narzekaj...całkiem spoko sobie radziłaś :bigrazz: wiesz podczas jazdy już spoko, gorzej z wsiadaniem i zsiadaniem :) ale powoli wszystko przestanie boleć i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja tam już w innym stroju, który mniej podrażnia moje stłuczone dupsko Dawaj fotki :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Dawaj fotki :biggrin: :wink: chciałaby dusza do raju :) Osta, dziś wyglądałaś rasowo. :bigrazz: po ostatniej przygodzie nawet jadąc po bułeczki będę zakładała wszystkie ciuchy z ochraniaczami :icon_mrgreen: Edytowane 15 Lipca 2009 przez osta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dzięki za pałowanie po Toruńskiej :clap: ....no i w ogóle za spota :buttrock: Te Rebel moźe byś kiedy starego kolegę zabrał ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Te Rebel moźe byś kiedy starego kolegę zabrał ze sobą? No sie podłączaj mr. motoivan :biggrin: ....zapraszamy na wszzystkie atrakcje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Juź się nie mogę doczekać!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ano jest szczególnie jak sie stoi przy Trasie AK :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ano jest szczególnie jak sie stoi przy Trasie AK :biggrin: odpala XJote z pychu...topi nieswoje kable do aku...i tarza ze śmiechu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dokładnie ....... i pytanie Greeda "Który ku*wa kręcił i rozładował Aku" buhahahahahahahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Dokładnie ....... i pytanie Greeda "Który ku*wa kręcił i rozładował Aku" buhahahahahahahahaha oj każdemu może się przytrafić :) żeby nie było: to nie byłam ja ;) Edytowane 15 Lipca 2009 przez osta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dokładnie ....... i pytanie Greeda "Który ku*wa kręcił i rozładował Aku" buhahahahahahahahaha ..no właśnie ku*wa...który???? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ... pałowanie po Toruńskiej ... Jak dzieci. Naprawdę was to bawi? :icon_twisted: pzdr PS. kręcić i rozładować to nie ja :icon_razz: Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jak dzieci. Naprawdę was to bawi? :icon_twisted: pzdr PS. kręcić i rozładować to nie ja :icon_razz: Igorku ci co byli wiedzą ze na Toruńskiej staliśmy jak parasole bo jednej "lasce" wachy zabrakło o potem jej koza nie chciała gadać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi