KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Jutro i Ja latam ..... do rana ...... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 To dzisiaj latamy, tak? Ok. Na Cargo poprosze :buttrock: . Musze podocierać oponki :bigrazz: ... potem obojętne, możemy polecieć nad Zegrze ryby połapać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Oczywiście że latam, właśnie sprzęta odebrałem, zatankowałem, ciśnienie w oponkach sprawdzone, tylko alarm mi wariuje i czasami rozbroić go nie mogem ..... ale jestem zwarty i gotowy ..... ale upał, ja pitole :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Bedziem latać w blasku zachodzącego słońca a może nawet i później...po zmierzchu kiedy budzą się demony :icon_twisted: Edytowane 15 Lipca 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie będę was ganiać po mieście :icon_twisted: . O której będziecie w 2oo? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Yyyy nie wiem nawet o której i gdzie sie umawiamy ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Yyyy nie wiem nawet o której i gdzie sie umawiamy ....... rabel ma na mnie namiary, czekam na telefonicznego znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 No ta ..... dziwne gdyby Lovelasik nie miał :wink: Rebel napisał: 19:07 2oo Do zobaczenia :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 No ta ..... dziwne gdyby Lovelasik nie miał :wink: Rebel napisał: 19:07 2oo Do zobaczenia :biggrin: no to Klaudiuszu i Ty go masz :) pozdro i do zobaczenia wieczorowa porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 No fajowo było ...... troszke postaliśmy ..... chyba sie przejade do Giżycka :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dzięki za pałowanie po Toruńskiej :clap: ....no i w ogóle za spota :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dzięki za pałowanie po Toruńskiej :clap: ....no i w ogóle za spota :buttrock: fajnie było Was spotkać, dzięki sorka, że tak na krótko ale jeszcze mi szlif doskwiera i nie przywykłam chyba do latania w takim dużym towarzystwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Najwyższe pora sie oswoić .... następnym razem lecisz z nami :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ledwo co dupska z moto zwlekli a już spamują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja tylko w spodenkach ..... gorąco .... ale Piwko mniam :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi