Belgu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 tez bylem wczoraj... ok. 20.40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A ja wczoraj byłam... Piękną Suzi odebraną od mechanika, który nie dokręcił kierownicy i w ogóle motocykl prawie nie nadaje się do jazdy... i weź tu komuś oddaj swój sprzęt do naprawy....Moim skromnym zdaniem to przegięcie. :eek: A w 2oo wczoraj byłem i dzisiaj będę Trza nawijać asfalt póki czas. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A w 2oo wczoraj byłem i dzisiaj będę Trza nawijać asfalt póki czas. :crossy: Tam to chyba moczyć gardło a nie nawijać asfalt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) W te i we wte a kilometry lecą. :crossy: A i siebie czasem trza napoić. :eek: Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Z AUTOPSJII to znasz czy zawsze taki Święty byłeś? ;) Klaudio się zwyczajnie konserwuje :buttrock: I potem będziemy Go oglądać jak Lenina :) Igor - Kolega Klaudio nie jest chory.Wszystko w normie. Trenuje przed walką w Borkach :banghead: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jako, że zet trafia do warsztatu na przegląd, takie pytanko... wybiera się ktoś jutro... bez motocykla :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Właśnie chodzi o to żeby nie samochodem :D :D :buttrock: jeśli już nie można przyjechać motocyklem to bez sensu się ograniczać do tymbarka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja pewnie będę dzisiaj naprawioną Suzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 kto zamierza byc i kolo ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 kto zamierza byc i kolo ktorej?Ja dzis pass, nie mam mocy a do tego ma padac wieczorem. Moze jutro sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 wlasnie wrocilem... poki co nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No to może ja jutro...? Jak będzie z kim i będzie czyje znajome gęby pooglądać - inaczej mi się nie chce :bigrazz: - To kto będzie? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 wlasnie wrocilem... poki co nie pada...No to musieliśmy się minąć. Byłam od ok. 20:25 do ok. 21:30. Czy ktoś z Was wtedy był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 sadzac po pogodzie to dzis raczej nie bedzie motocyklowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 tak, tak - rozmyśliłem się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi