pucek123123 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Nie będę proponował jakiegoś zlotu dla pierdzików bo to dla mnie bezsens ale chętnie się umówie na wspólną jazdę z kimś z okolicy wawy. Pojemność raczej do 125ccm. Jakby byli jacyś chętni to piszcie na pw a najlepiej na gg. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No niema na tym forum nikogo kto ma moto z małą pojemnością i chce pojeździć?? A może od tego działu nikt nie zagląda... Ale przecież nie umieszcze go w MECHANICE... A może w motorowery/skutery ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A może w motorowery/skutery ??generalnie raczej tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) siemka,ja z checią bym pojezdził, jeszcze widziałem jest taki typ na tzr 125 musze z nim pogadać.Jak coś to pisz. Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2007 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 To zapodaj swoje GG albo do mnie napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi