van_han Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam (suzuki intruder 800 r.95) wczoraj podczas ulewy moto stalo pod chmurka. Po odpaleniu okazalo sie ze swieci tylko przednie swiatlo i dlugie na light barze. Nie mam stopu, migaczy i panel na ktorym normalnie swieca sie kontrolki tez caly nie dziala. Nie znam sie na elektryce tak wiec pytanie, czy mogl to byc jakis bezpiecznik, czy moze cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzyl Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 dokladnie sprawdz bezpieczniki, nawet jak wyglada na nieprzepalony to bywa że pęknie i też nie działa. dodatkowo sprawdz czy napewno masz dobry styk na złączkach gdzie wsadza sie bezpieczniki, bywa że są zaśniedziałe i nic nie działa... a jesli nie to to szukaj gdzieś gołych przewodów ewntualnie luźnych złączek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 moze ktos mi podpowie gdzie dostane bezpieczniki do intruza? sa jakies zamienniki samochodowe? nigdy nie wymienialem bezpiecznikow tak wiec nie wiem jakie kupic :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzyl Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 moze ktos mi podpowie gdzie dostane bezpieczniki do intruza? sa jakies zamienniki samochodowe? nigdy nie wymienialem bezpiecznikow tak wiec nie wiem jakie kupic :clap: zapewne na kazdej stacji benzynowej.... takie jak samochodowe, wyjmij jeden i sprawdz, wartosci szukaj na najklejkach,pokrywkach,instrukcji, mogą być duże albo małe ale to jak wyjmiesz jeden to na stacji dostaniesz napewno :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi