Kamiloski Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Może nic wielkiego ale to mój pierwszy motor. Wczoraj kupiłem wymarzonego Kawasaki Vulcan 750 rocznik 1994. Jak na niego wsiadłem, od razu poczułem się na nim super. Mimo że jest ciężkawy i trema mnie zżerała, fajnie się było przelecieć po mieście. Jedyny minus to skwaszona mina żony ale co tam:))))Motor jest naprawdę fajny, pomalowany na niebiesko-czarny kolor, zaopatrzony w sakwy, piórnik i frędzelki. Oczywiście sporo na nim chromu, ma spacerówki i oparcie dla pasażera. Silniczek pracuje równo, czasem mam problemy jeszcze z wyczuciem biegu na którym jestem ale to kwestia dnia lub dwóch żeby się przyzwyczaić.Dzisiaj przyjechałem nim do pracy. Nie da się tego porównać z jazdą autem, naprawdę człowiek się budzi i wie że żyje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 gratki :):):icon_evil: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No super to miłego śmigania. Zapodaj fotke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kolejny motocyklista gratuluje sprząta i tylko śmigać i śmigać szerokości na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No to sprzęcior z Avarta. Dzięki i również szerokości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max4011 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Może nic wielkiego ale to mój pierwszy motor. Wczoraj kupiłem wymarzonego Kawasaki Vulcan 750 rocznik 1994. Jak na niego wsiadłem, od razu poczułem się na nim super. Mimo że jest ciężkawy i trema mnie zżerała, fajnie się było przelecieć po mieście. Jedyny minus to skwaszona mina żony ale co tam:))))Motor jest naprawdę fajny, pomalowany na niebiesko-czarny kolor, zaopatrzony w sakwy, piórnik i frędzelki. Oczywiście sporo na nim chromu, ma spacerówki i oparcie dla pasażera. Silniczek pracuje równo, czasem mam problemy jeszcze z wyczuciem biegu na którym jestem ale to kwestia dnia lub dwóch żeby się przyzwyczaić.Dzisiaj przyjechałem nim do pracy. Nie da się tego porównać z jazdą autem, naprawdę człowiek się budzi i wie że żyje!!!Gratulacje-witaj w klubie!.Sam mam kawausie zzr 600 i pięknie zrobioną kawusie VN 1500.Sama radość z jazdy.Czego i tobie życzę!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Gratuluje i samych radości z szerokości! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Może nic wielkiego ale to mój pierwszy motor. Wczoraj kupiłem wymarzonego Kawasaki Vulcan 750 rocznik 1994. Jak na niego wsiadłem, od razu poczułem się na nim super. Mimo że jest ciężkawy i trema mnie zżerała, fajnie się było przelecieć po mieście. Jedyny minus to skwaszona mina żony ale co tam:))))Motor jest naprawdę fajny, pomalowany na niebiesko-czarny kolor, zaopatrzony w sakwy, piórnik i frędzelki. Oczywiście sporo na nim chromu, ma spacerówki i oparcie dla pasażera. Silniczek pracuje równo, czasem mam problemy jeszcze z wyczuciem biegu na którym jestem ale to kwestia dnia lub dwóch żeby się przyzwyczaić.Dzisiaj przyjechałem nim do pracy. Nie da się tego porównać z jazdą autem, naprawdę człowiek się budzi i wie że żyje!!!Cholera, jak Ci zazdroszczę... i... gratuluję! A ja właśnie dzisiaj zdałem! Tera muszę sprawnie nabyć moto - dead line - 3 tyg i ma to być Vulcan Classic (800) albo Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No to trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dzięki! No to.... do zobaczenia na trasie! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 gratki :):):)pzdr rozwala mnie ten tekst :icon_biggrin: i sie pod nim podpisuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 gratuluje sprzeta.teraz sam widzisz co znaczy motocykl.zycze wielu wspanialych wrazen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi