Ozzy Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jedziemy we trzech (ZZR600, GSX600F, Virago 535) w Gory Swietokrzyskie w sobote badz niedziele w zaleznosci jak pogoda dopisze (chyba, ze na 2 dni).Wersja wstepna wycieczki podatna na szerokie modyfikacje przed jak i w trakcie wyjazdu. Dzien lub dwa, z noclegiem lub powrotem na noc do W-wy, wszystko wchodzi w rachube.Predkosci 100-180, choc ze wzgledu na kolege na Virazce dominowac beda zdecydowanie te nizsze :) Jesli ktos chce sie przylaczyc, to prosze bardzo. Ostrzegam tylko uprzejmie, ze calodniowa wycieczka grozi po powrocie piwkowaniem do nocy w knajpie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jezeli masz na mysli ten weekend to mala szansa aby ktos sie dolaczylbo akurat bedzie Zlot tego forum w Borkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jezeli masz na mysli ten weekend to mala szansa aby ktos sie dolaczylbo akurat bedzie Zlot tego forum w Borkach. Wiem, ale wcale mi to nie przeszkadza i katastrofy nie bedzie, jak nikt nie dolaczy. Akurat kompanow podrozy mam wysmienitych, wiec i tak bedzie swietnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jeśli byłby to wyjazd jednodniowy w niedzielę to wstępnie pisałbym się na taką wycieczkę (jeśli będzie bezdeszczowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi