pollo155 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 witam mam pytanie bo chce kupic modul do ns1 i ssa dwie wtyczki (po 4 i 2 wejscia we wtyczce) i obok jest jeszcze jeden kabel zielony (jak na zdjeciu) http://www.fotosik.pl/uniAdd.php?tmp_sid=0...b1551280f465985 Mam pytanie od czego jest ten kabel bo przy moim module takiego kabnla nie bylo a moduly maja to samo oznaczenie Ci627 ?? w ogole niemam wejscia na ten kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Link nie działa jednak ze swojego doświadczenia wiem że ten moduł jest przeznaczony do Hondy nsr (kocie oczy), a dodatkowy kabel jest potrzebny do otwierania zaworu znajdującego się na wydechu w nsr, którego w ns1 nie ma. PS aha napisz potem czy ten moduł od NSR 125 chodzi na NS1 :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pollo155 Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 wtym problem bo nieweim czy go kupic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4995607dc8f1b032.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Z mojej obserwacji wynika, że jeszcze nikt (na tym forum)nie sprawdzał czy moduł od nsr pasuje do ns1 a więc będziesz pierwszy mógł się pochwalic swoimi doświadczeniami. PS ile koleś chce za niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pollo155 Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 200 z wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi