tomano Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam w mojej CBR900 z 98r mam problem z naliczaniem kilometrów , naliczając kilometry zdarza się że się przywiesza :) , przez to nie wiem ile kilometrów przejechałem bo pokazuje błędny przebieg :biggrin: , próbowałem czyścić styki ale nic to nie pomogło . Dodam że prędkościomierz i obrotościomierz działają prawidłowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiljan Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 mam tak samo w audi wydaje mi sie że jest to wada licznika, bo jak pokazuje v to urządzeni pomiarowe są ok, tylko mechanizm z liczniku sie zaciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 mam tak samo w audi wydaje mi sie że jest to wada licznika, bo jak pokazuje v to urządzeni pomiarowe są ok, tylko mechanizm z liczniku sie zaciął W CBR jest zupełnie inne rozwiązanie , tam jest licznik elektroniczny nie ma mechanizmu zębatrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi