Skocz do zawartości

ku przestrodze: jakie miny widziałes na sprzedaż

awful
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/kawasaki-z750-naked-bike-i1629951047.html użytkowik zdagmrka model kawasaki z750

Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Pierwszy właściciel, Zarejestrowany w Polsce,

1. leżał na lewym boku, starty dekielek, bak malowany, starte podnóżki i wszystkie elementy które mają kontak pierwsze z podłożem.

2. kupiony w salonie: kiedyś pewnie tak..

3. 2gi właściciel w polsce, 3ci w historii.4 lata 3ch właścicieli? nie potrafił powiedzieć skąd pochodzi motocykl, francja, włochy?

4. zgadza się

książeczka serwisowa? nie chcieli mu wydrukować w serwisie.. Historii motocykla nie ma.

poza tym, czasza trochę naprawiana, klejone z góry. Siedzenie pasażera przetarte trochę.

przebieg możliwe że oryginalny ponieważ opona tylna nie zajechana (seryjna)

płyny niby wymienione.

jednak jeżeli szukasz BEZWYPADKOWEGO motocykla od PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA to na pewno nie jest ten. Człowiek przejechał by pół Polski i zamiast pierwszego właściciela zastaje 3ciego..

ps. kupił ktoś KIEDYKOLWIEK na allegro motocykl od pierwszego właściciela z salonu i bezwypadkowy ? ... :banghead:

Edytowane przez WooX

ps. kupił ktoś KIEDYKOLWIEK na allegro motocykl od pierwszego właściciela z salonu i bezwypadkowy ? ... :banghead:

Myślę, że ja się mogę pochwalić takim wyczynem. Sprowadzony z Niemiec od pierwszego właściciela. Stał w komisie w stanie celujący-.

Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.

Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...

Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

Myślę, że ja się mogę pochwalić takim wyczynem. Sprowadzony z Niemiec od pierwszego właściciela. Stał w komisie w stanie celujący-.

co to za komis? możesz dać na PW?

http://allegro.pl/kawasaki-z750-naked-bike-i1629951047.html użytkowik zdagmrka model kawasaki z750

Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Pierwszy właściciel, Zarejestrowany w Polsce,

1. leżał na lewym boku, starty dekielek, bak malowany, starte podnóżki i wszystkie elementy które mają kontak pierwsze z podłożem.

2. kupiony w salonie: kiedyś pewnie tak..

3. 2gi właściciel w polsce, 3ci w historii.4 lata 3ch właścicieli? nie potrafił powiedzieć skąd pochodzi motocykl, francja, włochy?

4. zgadza się

książeczka serwisowa? nie chcieli mu wydrukować w serwisie.. Historii motocykla nie ma.

poza tym, czasza trochę naprawiana, klejone z góry. Siedzenie pasażera przetarte trochę.

przebieg możliwe że oryginalny ponieważ opona tylna nie zajechana (seryjna)

płyny niby wymienione.

jednak jeżeli szukasz BEZWYPADKOWEGO motocykla od PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA to na pewno nie jest ten. Człowiek przejechał by pół Polski i zamiast pierwszego właściciela zastaje 3ciego..

ps. znalazłem w jego archiwum na allegro , że kupował tylne kierunki za 16 zł na jesieni do tego motocykla. Jak musiał być walnięty motocykl, żeby tylne kierunki mu dokupować ?

co to za komis? możesz dać na PW?

ps. znalazłem w jego archiwum na allegro , że kupował tylne kierunki za 16 zł na jesieni do tego motocykla. Jak musiał być walnięty motocykl, żeby tylne kierunki mu dokupować ?

Wcale nie musiał być mocno walniety

mi sie motor zakopał w piasku i się wywalil i tylni kierunek mi uderzyl o kamyk i tylle z niego było

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Wcale nie musiał być mocno walniety

mi sie motor zakopał w piasku i się wywalil i tylni kierunek mi uderzyl o kamyk i tylle z niego było

chodzi o uczciwość sprzedającego. O kierunkach nie wspomniał.

Bo kupujacy nie pytal. Zreszta, motocykle/auta od uczciwych sprzedawcow w naszym kraju sie nie sprzedaja, dlatego jest jak jest. To samo jest z przebiegami.

Pzdr

dlatego dobrze, że jest taki temat na forum. To wyglądało na tej zasadzie

k - kupujący (ja)

s- sprzedający

k- prosze mi powiedzieć co jest nie tak

s- to to i to

k- yhmm , no dobra a to ?

s- a no tak zapomniałem, fakt coś tu jest nie tak.

k- no dobra ale nie tylko tu , bo jeszcze to, to i to

s- a no taaak ale to poprzedni właściciel, ja nie wiedziaaaałem

no ale to jest Polska, czemu ja się dziwię?