Chmiell Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Hej, Raz na jakiś czas gdy dojeżdzam na rezerwie mam taki dziwny problem moto nie wchodzi na obroty (maks 5000rpm) dławi się i po zatrzymaniu gaśnie. Zbiornik podobno fabrycznie 20l a on po takim numerze jak wjechałem na stację weszło 16l czyli jeszcze miał 4l. Kranika raczej nie ma ponieważ w instrukcji nie namierzyłem takiej adnotacji, a i jak kupowałem to na moje pytanie czy trzeba szukać kranika powiedziano mi że nie. Teraz pytanie gdzie szukać problemu? U siebie w głowie :icon_razz: czy może gdzieś mechanicznie? Będę wdzięczny za sugestie bo na razie takie numery zdarzały mi się w mieście blisko stacji benzynowych, ale jak wymyślę sobie jakiś dalszy przelot to może być kicha. Ew. czy inni właściciele Bandziorków mogą się wypowiedzieć w tym temacie? Pozdrawiam,Chmiell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi