turtel Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Może by się dzisiaj spotkać i wspólnie pokibicować. Ktoś wie, czy możnaby mecz obejrzeć w 2oo? Jeśli nie to może jakaś inna knajpa z TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Może by się dzisiaj spotkać i wspólnie pokibicować. Ktoś wie, czy możnaby mecz obejrzeć w 2oo? Jeśli nie to może jakaś inna knajpa z TV. siem :biggrin: będąc wczoraj w 2oo pytałem o możliwość oglądania transmisji meczyków, i nie tylko (Formuła1, MOTOGP itd.)...jest rzutnik...pytanie dla ilu osób miałby być rozstawiany sprzęt??? :bigrazz: bo dla trzech kibiców to :flesje: ...sami wiecieSzefo powiedział, że jakoś małe jest zainteresowanie takimi ustawkami.... ale pewnie jakby się zebrała ekipa... jest to do załatwienianiestety ja nie będę mógł przyjść ;) bo w robocie do rana siedzę...ehh PS. Ostatnio na chmielowych dożynkach :flesje: w sobotę oglądałem na dużym ekranie na skrzyżowaniu w centrum miasteczka mecz Polska-Portugalia :biggrin: powiem tak - jest klimat :clap: no a potem :flesje: i znowu zabawa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi