Piotrek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam serdecznie, W tym temacie będą zamieszczane nasze trofea - fotki ze wspólnych wyjazdów. Jeśli macie jakąś fotkę i chcecie ją umieścić w tym temacie, proszę o linka do fotki i odpowiedni opis na pw. Pozdrawiam ----------------------------------------------------------Nasze pierwsze trofeum! Memento Mori 2007 Kuniów Od lewej: ja czyli Piotreek, Brylu 1989, Komarrider, mc007 Fotka w formacie gif, bo forum nie przyjmuje jpg, co prawda jest na to sposób, ale po co naginać przepisy, fotki w lepszej jakości są w mojej galerii. Temat do spamowania na temat tego trofeum jest TU Szkoda, że tylko w tyle osób się odnaleźliśmy, ale od czegoś musimy zacząć :icon_razz: -----------------------------------------------------------Nasze kolejne trofeum! Uroczyste przekazanie naklejek "Patrz w lusterka. Sprawdź dwa razy. Motocykle są wszędzie!"Od lewej: KuKu, ja czyli Piotrek oraz Piotrek01 Temat do spamowania na temat tego trofeum jest TU -----------------------------------------------------------Nasze kolejne trofeum! Tym razem wycieczka do grodu rycerskiego pod Byczyną.Od lewej: Brylu 1989, ja czyli Piotrek oraz Piotrek01, a na pierwszym planie dach naszego statywu, czyli Cinquecento :-) Temat do spamowania na temat tego trofeum jest TU. Tym razem tylko 3 osoby, ale trofeum jak by nie było jest! Wszystkie fotki TU i TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 -----------------------------------------------------------Nasze kolejne trofeum! Tym razem coś, co zlotem nazwać nie można w Lasowicach Małych.Od lewej: Dawid125, Piotrek, LukaszXVS, Tomulis, CRASH Temat do spamowania na temat tego trofeum jest TU. Wszystkie fotki TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi