WLD_Wlodi Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam. Pilnie poszukuje serwisówki do Peugeota XP6/XR6/XPS. Każdy rocznik mnie interesuje... Z góry dzięki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neopmi Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 elo ja tez szukam i nic nie ma nigdzie serwisz sklepy nie maja albo nie chca dac :icon_mrgreen: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 elo ja tez szukam i nic nie ma nigdzie serwisz sklepy nie maja albo nie chca dac :buttrock: pozdrawiam.No to witam w klubie... :icon_mrgreen: Prawdopodobnie serwisówki będą podobne od XR6 i XPS... Trzeba szukac na francuskich www. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Znalazłem pare przydatnych info: MoteurFiche technique & caractéristiques de la Peugeot XP6 Track 50Cylindrée (cm3):49,7 cm3Type:Monocylindre 2T EURO 2 MinarelliAlésage x course (mm):40,3 x 39 mm.Refroidissement :LiquideCarburateur:Dell'Orto Ø 16 mm.Puissance Max.:NC.Couple Max.:NC.Lubrification:SeparéTaux de Compression:12 : 1Démarrage:KickEmbrayage:Multidisques à bain d'huileTransmission:Boîte 6 vitessesPartie cyclePeugeot XP6 Track 50 - RemonterRemonter - Fiche technique: Peugeot XP6 Track 50 EnduroCadre:Tubulaire en acier rondBoucle arrière:En acierSuspension AV:Fourche hydraulique Païoli Ø 36 mm.Suspension AR:Amortisseur hydraulique réglablePneu AV:80/90 x 21"Pneu AR:110/80 x 18"Frein AV (mm):Ø 240 mm.Frein AR (mm):Ø 180 mm.Dimensions & poidsPeugeot XP6 Track 50 - RemonterRemonter - Fiche technique: Peugeot XP6 Track 50 EnduroPoids à vide (kg):86 Kg.Poids tout plein fait (kg):NC.Hauteur de Selle:NC.Empattement:NC.Garde au Sol:NC.Réservoir d'essence (litres):6 litresRéservoir d'huile (litres):1 litreTarifsPeugeot XP6 Track 50 - RemonterRemonter - Fiche technique: Peugeot XP6 Track 50 EnduroPrix (Euro) avec TVA:2249.- € FRANCEPrix (Fr. Suisse) avec TVA:NC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi