Spoz Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Intruder 750 ma sprzegło hydrauliczne. Podczas wymiany tarcz na nowe wiadomo, że tarcze nowe sa grubsze od starych. W związku z tym mam pytanie: czy podczas wymiany tarcz oprócz zamiany starych na nowe należy jeszcze przeprowadzić jakąś regulację czy nie. U mnie po złozeniu sprzegło sie nie wysprzegla (sprzęgło odpowietrzyłem). Pewnie popełniłem jakis błąd. Proszę o pomoc. PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 sprzęła się nie odpowietrza tylko nabija, tam gdzie odpowietrzasz wbij rurką i strzykawką płynu, a wiem że tak jest bo taki sam problem miałem z zxr 750... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoz Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Problem się rozwiązał. Wystarczyło tarcze natłuścić olejem. Teraz sprzęgło działa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Własnie, zapomniałeś o tak podstawowej rzeczy :flesje: Tylko, że ich się nie natłuszcza, tylko najlepiej wymoczyc w oleju na kilka godzin, tak by pozbyć sie suchego startu, co mogłoby doprowadzic do uszkodzenia okładzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoz Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Własnie, zapomniałeś o tak podstawowej rzeczy :notworthy: Tylko, że ich się nie natłuszcza, tylko najlepiej wymoczyc w oleju na kilka godzin, tak by pozbyć sie suchego startu, co mogłoby doprowadzic do uszkodzenia okładzin. Pół nocy leżały w oleju (natłuszczały się) tak, że jest chyba dobrze. Sprzęgło działa poprawnie :notworthy: Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi